DOLAR 32,5501
EURO 34,8968
ALTIN 2.425,49
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Kadir Ay oldu

Memleket Partisi Antalya’da Akseki ve Kepez’den sonra eş zamanlı olarak Konyaaltı ve Manavgat ilçe kongrelerini gerçekleştirdi, Kongrede katılımın yüksek coşku ise büyüktü. Manavgat ilçe başkanlığına blok liste giren Kadir Ay yapılan oylamada üyelerinin tamamının oyunu alarak Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı seçildi.

A+
A-

ARA REKLAM ALANI
Memleket Partisi Antalya Manavgat İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.

1             YÜKSEL PALAZOĞLU

2             DENİZ BÜYÜKARSLAN

3             DENİZ İYİOL

4             AHMET UZAR

5             İLKAY CEYLAN TEZ

6             YASİN ÜNAL

7             HASAN KOÇAK

8             FERHAT ÇETİN

9             APDULLAH PARDI

10           OSMAN EMEK

11           ALİ SAZAN

12           ÜMRAN AKIN

13           DAVUT DİLER

14           MUSTAFA PARDI

‘Üreten Manavgat, ürettiğini hakça bölüşen Manavgat’

Kongrede katılımcılara seslenen Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Kadir Ay “ Yarınları, el ele, kol kola, omuz omuza, cumhuriyetimizin kuruluş felsefesiyle aydınlatacağız. Yaşasın laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti! Memleketimizin birliği, dirliği, kardeşliği ve esenliği için, yaşasın ölümsüz Önder M. K. Atatürk! Üreten Manavgat, ürettiğini hakça bölüşen Manavgat! Yaşasın memleketim Manavgat!” dedi. Başkan Ay’ın konuşması dakikalarca alkış aldı.

Başkan Kadir Ay ‘ın Konuşmasının tamamı;

“Sayın il başkanım, Sayın il ve ilçe yönetici arkadaşlarım, Başta Manavgatlı hemşerilerim olmak üzere; sizleri ve memleketimiz tüm güzel insanlarını sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün,  Kuvâ-yi Milliye ruhuyla, Ulu Önder M.K. Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında, Memleket Partisi Manavgat ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun! Kutlu olsun! Sayın il başkanım, Değerli arkadaşlarım, Manavgat’ımız; doğa, tarih, tarım ve turizm kentidir.

Memleket partisi iktidarında, doğaya dost turizm anlayışıyla, Manavgatımız daha da gelişip markalaşacak. İl başkanımız sayın Hüseyin Baraner, zaten Türkiye çapında tanınan bir turizmci, saygın bir iş insanı. Yarınları, el ele, kol kola, omuz omuza, cumhuriyetimizin kuruluş felsefesiyle aydınlatacağız. Yaşasın laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti! Memleketimizin birliği, dirliği, kardeşliği ve esenliği için, yaşasın ölümsüz Önder M. K. Atatürk! Üreten Manavgat, ürettiğini hakça bölüşen Manavgat! Yaşasın memleketim Manavgat!”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.