DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

MAXİMUM’DAN MUHTEŞEM FİNAL

Mehter Marşlarıyla başladı. Semazen gösterileriyle devam etti. Anadolu’nun haraketli danslarıyla heyecan zirve yaptı. Maximum Group sadece bu ülkeye döviz kazandıran değil aynı zamanda Türkiye’nin gönüllü bir kültür elçisi olduğunu da gösterdi. Maximum Group’un 2022 yılından itibaren düzenleyeceği fuarlar artık Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) fuar takviminde yer alacak.

RENKLİ GÖSTERİLER NEFES KESTİ

Maximum Group’un 12’nci Mutfak Eşyaları ve Ev Teksitili Fuarı’nın gala gecesi birbirinden renkli gösterilere sahne oldu.

ARA REKLAM ALANI

EN BÜYÜK ALKIŞ MAKSİMUM EKİBİNE

37 ülkeden 600 yabancı katılımcıyla birlikte emeğini ve alın terini ihracata çevirenler için hazırlanan kutlama gecesinde en büyük alkışı Maximum Grop’un ‘A’ takımı aldı. Gecede fuar katılımcılarına seslenen Maximum Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tekin Bayram “ Bizler yaklaşık bir yıldır dünya haritasını önümüze koyarak gece gündüz demeden fuarımıza hazırlık yaptık. Bizler için bu fuar çok başarılı geçti. Üreticilerimizle satın alma heyetleri arasında hakem olmaya çalıştık. Bu güne kadar yaptığımız satış rakamlarının çok üzerine çıkarak kendi rekorumuzu da kırmış olduk. Yaklaşık bir önceki fuarın %35 daha üzerine çıktık. Emeği ve alın terini ihracata çevirmek bizleri ve üreticilerimizi çok memnun etti. Hepsini şahsım ve şirketimiz adına tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

‘MAXİMUM BİR DÜNYA MARKASI’

Başarılı fuar organizasyonundan dolayı tüm katılımcılara ve Maximum ekibine teşekkür eden bir diğer isim ise Maximum Group Kurumsal İletişim Müdürü  Nedim Delibaş’tı “ Maximum Group ailesi bir dünya markası ve bunu sizler başardınız. Birlikte yürüdük. Birlikte büyüdük. Umarım bundan sonra çok daha güzel işler yapacağız. Başta  Maximum Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bayram olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1,5 MİLYONLUK ÖDÜL DAĞITILDI

Gecenin moderatörlüğünü ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy yaptı. Gecede de toplam 1,5 milyon lira ödül dağıtıldı. Tabletten telefona televizyondan çamaşır makinasına onlarca farklı hediye çekilişle sahiplerini buldu.

BÜYÜK ÖDÜL CEZAYİR’E GİTTİ

Fuarın en büyük hediyesi son model araç talihlisini Ürdün’lü minik katılımcı ile Maximum Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bayram birlikte belirledi. Büyük ödül Cezayir’in oldu.

Büyük ödülü alkışlar arasında Cezayir’li talihli katılımcıya teslim eden Maximum Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bayram  “ 24 saatlik uçak yolculuğuyla gelerek yanımızda olan katılımcılarımız oldu. Covid şartlarını aşarak bizi yalnız bırakmayan insanlar oldu. Burada olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Tek bir sloganımız vardı ‘İhracat’ bugün bunu gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hedeflemiş olduğumuz rakamların çok çok üzerine çıktık. Bu bizim açımızdan çok büyük motivasyon kaynağı oldu. Öncelikle Maximum Group ailesine, fuarımızın başından sonuna emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve kıymetli ekibimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MAXIMUM YENİ YILA YENİ UMUTLARLA GİRDİ

6 aylık ön hazırlık fuar süresince yerli yabancı herkesi memnum etme çabası  gala gecesinde alkışlarla geri döndü. Maximum Group 12’nci Mutfak Eşyaları ve Ev teksitili Fuarı en renkli görüntülerle 2022 için umut oldu.

MAXIMUM FUARI 2022’de TOBB FUAR TAKVİMİNDE

2010 yılında ilki Erbil’de olmak üzere düzenlediği fuarlarla ihracat serüvenine başlayan Maximum Group bugüne kadar toplam 12 fuar gerçekleştirdi. Maximum Group’un 2022 yılından itibaren düzenleyeceği tüm fuarların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) fuar takvimine alındığı belirtildi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.