DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C

MAXIMUM YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Fuar öncesi 40 Milyon dolar hedeflenmişti . İlk gün ki satışlar sonrasın da bu rakam 60 milyon olarak güncellendi. 4 günün sonunda o rakam da aşıldı. Maximum Group’un 12’nci ihracat fuarı yüzleri güldürdü.

Alan Memnun Satan Memnun

Maximum Group’un bu yıl 12’ncisini gerçekleştirdiği Mutfak Eşyaları ve ev Tekstili Fuarına 37 farklı ülkeden 600 yabancı alım heyeti katılırken yerli üretici sayısı ise 120 oldu. Yabancı alım heyetleri kalite çeşitlilik ve fiyatlardan oldukça memnun kaldı. Yerli üreticiler ise yeni pazarlar yeni yüzlerle tanıştı. Yarınlara daha umutla bakan üreticiler bir sonraki fuarları iple çekiyor.

ARA REKLAM ALANI

İhracatta Başarının Sırlarını Anlattılar

Maximum Group çatısı altında buluşan yerli ve yabancı katılımcılar arasındaki ilişki Büyük bir ailenin bayram sofrasında buluşması gibi. Üretici firmalar arasındaki dayanışma  Ahî Evran kültürünü hatırlattı. Altın değerinde Maximum fuarlarında başarılı olmanın tüm sırları bu videoda.

Şahin Bayram – Maximum Group Yön. Kur. Bşk.

Maximum Yüz Akıyla Çıktı

4 gün boyunca 150 kişilik Maximum ekibi sahada terinin son damlasına kadar 1 dolar daha ülkemize kazandırmak için mücadele etti. Hedeflerine ulaşmakta zorlananlara destek anında verildi. Maximum Group bir fuardan daha yüz akıyla çıktı.

2022’de Hedef 200 Milyon Dolar İhracat

Maximum Group’un 2022 hedefi Türkiye sınırlarının çok ötesinde.  Dünyanın farklı metropollerinde açılacak ofisler yeni fuarları da sınırlarımızın dışına taşıyacak.  Şimdiden 2022 hedefi 200 milyon dolar olarak açıklandı.

#MaximumGroup#ŞahinBayram#İhracatFurarı

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.