DOLAR 32,5964
EURO 34,7967
ALTIN 2.494,72
BIST 9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Mavi Ev Konuşmaları

Antalya DaiyNews

ARA REKLAM ALANI

Türel: “Vatandaş odaklı hizmetler önceliğimiz”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, vatandaş odaklı, insana temas eden belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini belirterek, “ Mavi Ev , Palyatif Bakım Merkezi, Engelli Mola Evi gibi projeleri hizmete sunduğumuz, yüzlerce hasta ve yakınına umut olabildiğimiz için büyük mutluluk duyuyorum. Çaresiz değilsiniz” dedi.

Mavi Ev Konuşmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alzheimer Hasta ve Hasta Yakınları Merkezinin organize ettiği ‘ Mavi Ev Konuşmaları” devam ediyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Melih Vural, etkinlik kapsamında AKM’de ‘Alzheimer: Çaresiz Değilsiniz’ konulu bir konferans verdi. Prof. Dr. İsmail Tufan’ın moderatörlüğünü yaptığı toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş, Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, Tazelenme Üniversitesi Öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program öncesi, Fizik Tedavi Uzmanı Alime Büyükgönen salondaki katılımcılara genel egzersiz hareketleri yaptırdı.

İnsana temas eden belediyecilik

Konferansın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, vatandaş odaklı, insana temas eden belediyecilik anlayışının öncelikleri arasında olduğunu ifade ederek, “Engelli Rehabilitasyon Merkezimizden, Engelli Mola Evlerimize, Alzheimer Merkezimizden, Palyatif Bakım Merkezine birçok hizmet bizim için çok büyük önem arz ediyor. Yollar, kavşaklar yapmak, Konyaaltı gibi bu kente vizyon kazandıran projeler gerçekleştirmek önemli. Ama en az bunlar kadar hatta daha da önemlisi Mavi Ev gibi sosyal projelerimizdir” diye konuştu.

 

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Pr , Turizm , Fuar,Etkinlik vb. AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.