DOLAR 32,5286
EURO 34,9017
ALTIN 2.439,53
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 27°C

MATSO’DAN TÜRKİYE’YE ÇAĞRI !

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak sosyal medya üzerinden Manavgat Sizi bekliyor çağrısı ile yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm tatilcileri Manavgat’a davet ettiklerini belirterek her bir rezervasyonun, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek olduğunu söyledi.

MANAVGAT SİZİ BEKLİYOR

Turizm cenneti Manavgat çevresinde etkili olan orman yangınlarının sona ermesinin ardından MATSO bir duyuru hazırlayarak tüm tatilcileri Manavgat’a davet etti. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör yaptığı açıklama da büyük bir yangın atlatan Manavgat’ın son zamanlarda sürekli yangınlarla anıldığını belirterek amaçlarının yaşamın ve kent güzelliklerinin devam ettiğini vurgulayarak Manavgat’ta yaraları sarmak için tüm tatilcileri şehre davet etmek olduğunu söyledi.

ARA REKLAM ALANI
Seydi Tahsin Güngör – MATSO Başkanı

HER BİR REZERVASYON,YENİ BİR UMUT DEMEK

Bölgede bulunan işletmelerin salgının olumsuz etkilerini atlatmaya çalışırken yaşanan yangın felaketinin bir kez daha işletmeleri olumsuz etkilediğini belirten Başkan Güngör, her bir rezervasyonun, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek olduğunu ve yapılacak rezervasyonlar ve verilecek desteklerle yaraları sarmayı umut ettiklerini söyledi.

EŞSİZ GÜZELLİKLERİMİZLE SİZLERİ BEKLİYORUZ

Manavgat’ın tüm güzelliklerinin tatilcilerin hizmetinde olduğunu vurgulayan Güngör, “Mavi nurdan ırmağı, dünyaca ünlü şelalesi, suların coşkuyla aktığı köprülü kanyonu, güneşin batarken selamladığı Apollon Tapınağı ve kilometrelerce uzanan eşsiz kumsallarıyla Manavgat, misafirlerinin yolunu gözlüyor. Her bütçeye hitap eden kaliteli tesisleri, binbir çeşit hizmet ve ürün sunan işletmeleriyle Manavgat, dostlarını ağırlamayı bekliyor. Manavgat Sizi Bekliyor” ifadelerine yer verdi.

‘TARİHİN EN BÜYÜK FELAKETİNİ YAŞADIK’

Manavgat tarihinin en büyük felaketini yaşamasına rağmen hale bir çekim merkezi olmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Güngör, Manavgat, bu gün bir nebze azalsa da hala ülke ekonomisine katma değer katan önemli kentlerin başında geldiğini kaydetti. 

‘HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER’

Yaraları sarmak amacıyla yangından zarar görenlere Türkiye’nin her bölgesinden yoğun bir şekilde yardımlar geldiğini söyleyen Başkan Güngör, “yardımcı olan destek veren ve acılarımızı paylaşan herkese teşekkür ederim” dedi.

#manavgatsizibekliyor
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.