DOLAR 32,4870
EURO 34,8175
ALTIN 2.473,54
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C

MASMO’dan Cumhuriyet Balosu

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (MASMO), düzenlediği Cumhuriyet Balosunda Cumhuriyetin 99. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

ARA REKLAM ALANI

MASMO’DAN COŞKU DOLU KUTLAMA

MASMO tarafından her yıl düzenlenen Cumhuriyet Balosu Port River Otel’de düzenlendi. Baloya MASMO üyelerinin yanı sıra Antalya ve Alanya Serbest Muhasebeci Mali müşavirler odası başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan gecede konuşan MASMO Başkanı Sabri Keskin, Cumhuriyet’in 1923 ten 2022 ye 99 yılda Türkiye’ye kattıklarını hatırlattı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini belirten Başkan Keskin, “bizlere düşen en büyük görev bu emaneti yaşatmak ve yüceltmektir” dedi.

Masmo’nun 5. Cumhuriyet balosunda meslek ruhsatı alan yeni muhasebecilere katılım belgeleri ile plaket verildi. Yoğun katılımın yaşandığı gecede Cumhuriyetinn 99. yılına özel hazırlanan pasta kesildi.

Mali müşavirler ve konuklar ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte 10. Yıl marşını söylerken, canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Geceden Fotoğraf kareleri;

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.