DOLAR 32,5996
EURO 34,7963
ALTIN 2.506,02
BIST 9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

MASMO’DA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 2022 yılında da kurum içi eğitimlere devam ediyor.

A+
A-

MASMO tarafından düzenlenen ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Eğitmeni Yalçın Sütütemiz tarafından verilen Güncel Vergi Uygulamaları eğitim semineri Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı. Seminerde üye ve stajyer muhasebecilere 7338 sayılı kanunla yapılan düzenlemeler ile Tüm yönleriye yeniden değerleme başlıkları altında bilgilendirme yapıldı.

ARA REKLAM ALANI

ÖZGENÇ: TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK

MASMO’nun eğitim seminerleri mesleki sorunların tartışılmasına ve odanın çalışmalarının hatırlatılmasına da imkan sağlıyor. Başkan Nezih Özgenç odanın temsilcilik aşamasından, 2014’te Oda kimliğini kazanmasına ve bu günlere değin kentin sorunlarının çözümü noktasında aldığı aktif rolleri hatırlattı. Sorgun Çamlığının korunmasına yönelik verdikleri mücadelenin özellikle Pandemi döneminde çok daha iyi anlaşıldığını kaydetti. Ulualan platformunda ortaya koydukları güç birliğine dikkat çekti. Üyelerine yönelik kurum içi eğitimleri anlattı. Pandemiye rağmen sahada verdikleri çabayı, üyelerine sağladıkları katkıları hatırlattı.

‘SÖZLEŞME ŞART’

MASMO Başkanı Özgenç sadece yaptıklarını değil yapacaklarını da anlattı. İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ISMMMO) Başkanı Yücel Akdemir’in gündeminde ise mesleğin geleceği vardı. Meslek mensuplarının enflasyon ve zamlar karşısında eriyen ücretlerinin yanında yıllardır çözüm bekleyen tahsilat sorununa yönelik çıkış yolu olarak sözleşmeyi işaret etti.

HAKKI İŞİBOL ONURE EDİLDİ

Seminerde MASMO çatısı altında uzun yıllar emek veren Mali Müşavir Hakkı İşibol’a İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir ve MASMO Başkanı Nezih Özgenç tarafından başarı belgesi takdim edildi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.