DOLAR 32,5942
EURO 34,7581
ALTIN 2.497,88
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Manavgat’ta Sahnelendi

Mandıra Filozofu filmleriyle dikkati çeken yönetmen, oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı’nın tek kişilik “İtiraz Ediyorum” adlı oyunu, 14 Ocak Cuma günü Jenerik Yapım organizasyonu ile İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde Manavgat seyircisi ile buluştu. Saçıntı’ya sahnede, canlı müzikleri ile sanatçı Ateş Arya eşlik etti.

Tiyatro, dizi, sinema oyuncusu, yönetmen, senaryo yazarı, değerli Sanatçı Müfit Can Saçıntı’nın yazıp oynadığı ve  Sanatçı Ateş Arya’nın canlı müziklerini yaptığı “İtiraz Ediyorum” adlı güldürü, geçtiğimiz Cuma günü İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde Manavgat seyircisi ile buluştu…  Şakanın altındaki gerçekler, gerçek yaşamda yaşanan kapitalist düzen içindeki çarpıklıklar ve bunların komedi olarak esprili bir şekilde seyirciye aktarılması noktasında oldukça iyi bir oyun olan “İtiraz Ediyorum” Manavgat seyircisinden tam not aldı.

ARA REKLAM ALANI

Gözden kaçan, görmezden gelinenlerin gün yüzüne çıkarılması, dikkatlerden kaçtığı sanılan bu gerçeklerin aslında her şeyi takip eden gözler sayesinde görüldüğünün çok güzel bir örneği olarak sergilenen “İtiraz Ediyorum” seyirciyi kahkahalara boğarken bir o kadarda düşündürerek sosyal yaşamımızdaki çarpıklıklara dikkat çekti. 

Kontrtenor Ateş Arya

“İtiraz Ediyorum” adlı güldürüdeki, şarkıları söylerken çıkardığı bayan sesiyle ve kontrtenor sese sahip dünyada ender bulunan çok az kişiden biri olan, Sanatçı Ateş Arya ise Manavgat seyircisini kendine hayran bıraktı. Ateş Arya’nın müzikleri ile salona giriş yapan ve gösteri sonunda yine Ateş Arya’nın müzikleri ile salondan çıkan seyirci, söylenen şarkılara kayıtsız kalamayarak eşlik etti.

Müfit Can Saçıntı

Saçıntı’dan Manavgat’a Teşekkür

Oyun sonrası görüştüğümüz Sanatçı Müfit Can Saçıntı, “Manavgat seyircisi ile ilk defa bir araya geldim ve bunun için çok mutlu oldum… Bundan dolayı bizi Manavgat’ta buluşturan öncelikle Jenerik Yapım’a ve sponsorlarımız Yaşam Hastaneler Grubu, TEV Mimarlık, Fark Koleji, İlgi İşitme Cihazları, Almina Güzellik Salonu ve Edinsel Bilgi Akademiye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımdan ve seyirci ile kurduğu diyaloglardan çok memnun olduğunun altını çizen Sanatçı Müfit Can Saçıntı sözlerine şöyle devam etti: “Tiyatro gerçekten çok enteresan bir şey, sinemada seyirciyi görmüyoruz, televizyonda da öyle ama tiyatro öyle değil… Hiç Manavgat seyircisi görmemiştim, ilk defa görmüş oldum canlı olarak… Tiyatronun güzelliği de burada zaten, seyirci bizi seyrediyor ama bizde seyirciyi seyrediyoruz. O yüzden seyirci tiyatroda çok önemli. Onun için Manavgat seyircisinin oyuna katılımı, hoşgörülü yaklaşımları ve verdikleri pozitif reaksiyonu çok sevdim ve bunun için Manavgat’a teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.