DOLAR 34,2229
EURO 37,2520
ALTIN 2.925,83
BIST 8.860,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 27°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Manavgat’ta Rahvan At Yarışları Heyecanı Başladı

ARA REKLAM ALANI

Geleneksel Manavgat-Side Rahvan At Yarışları için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan etkinliğin tarihi 13 Ekim Pazar olarak belirlendi. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, Manavgat Belediyesi ve Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Kulübü Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleşecek olan yarışlara, önceki yıllara göre daha fazla katılım bekleniyor.

Manavgat’ın tanıtımına büyük katkı sağlayan bu organizasyon öncesinde, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret ederek yarışmacılara moral verdi. Ziyaret sırasında Kara, kentini temsil edecek bir ata binerek rahvan atçılara desteğini gösterdi. Başkan Kara’nın rahvan atlara olan sevgisi de dikkat çekti.

Başkan Kara, organizasyonun gelişmesine katkı sunan tüm destekçilere teşekkür ederken, bu yarışları Türkiye’nin en büyük rahvan at organizasyonu haline getirmek istediklerini belirtti. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanındaki rahvan atçıları da Manavgat’a davette bulundu.

Yarışlar, Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Kulübü Derneği’ne tahsis edilen özel parkurda, Manavgat’ın Kum mevkiinde gerçekleştirilecek. 13 Ekim’de düzenlenecek bu büyük etkinlik, atçılık tutkunlarını bir araya getirecek.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.