DOLAR 32,4238
EURO 34,4423
ALTIN 2.488,20
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 30°C
Açık
Antalya
30°C
Açık
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 22°C

Manavgat’ta İlk İftar Heyecanı

Manavgat Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi Meydanı’na kurduğu iftar çadırı, Ramazan ayının ilk gününde 5 bini aşkın vatandaşı ağırlarken, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilk iftar yemeğini kendisi dağıttı.

YEMEKLER BAŞKAN SÖZEN’DEN

Manavgat Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi önünde iftar çadırlarında 5 bin kişilik iftar yemeği verildi. Ramazan ayının ilk iftarına, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, belediye meclisi üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, iftar öncesinde vatandaşlarla sohbet etti, Ramazan aylarını kutladı. Manavgat Belediyesi’nce her şey düşünülerek hazırlanan iftar çadırları, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Başkan Şükrü Sözen, kuyrukta bekleyen vatandaşlara su dağıtımı yaptı.

ARA REKLAM ALANI

ÖNCE DAĞITTI SONRA KUYRUĞA GİRDİ

Mercimek çorbası, kavurma, pilav, salata, ayran ve tulumba tatlısından oluşan ilk iftar yemeğini uzun süre vatandaşlara kendi dağıtan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan ayının ilk gününde geleneksel hale getirilen iftar yemeğini vermekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, Ramazan ayı boyunca her gün Atatürk Kültür Merkezi önünde, 9 mahallede ise belirli günlerde kurulacak iftar çadırlarında halkla buluşacaklarını söyledi. Sözen, daha sonra vatandaşlarla birlikte kuyruğa girip yemeğini aldı ve iftarını yaptı.

İMKANLARIMIZI PAYLAŞIYORUZ

Sözen, “Belediyemizin imkanlarını tüm halkımızla paylaşmak bizim vazifemiz. Bu yüzden her yıl Ramazan çadırı oluşturup lokmamızı paylaşma ihtiyacı hissediyoruz. İki yıldır pandemi nedeniyle halkımızla iftarlarda birlikte olamamıştık. Burada huzurlu bir ortam var. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını birlik, beraberlik içinde geçirmekten son derece mutluyuz. Ramazan ayında Atatürk Kültür Merkezi önünde her gün 5 bin kişiye iftar verirken aynı zamanda da 9 büyük mahallemizde de kuracağımız iftar çadırlarımızla halkımızla buluşup kucaklaşacağız. Özellikle böyle özel ve kutsal günlerde bir arada olmanın, o havayı teneffüs etmenin ayrıcalığı bir başka. Böyle bir atmosferi de yaşamak bizleri de son derece mutlu ediyor” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.