DOLAR 32,5286
EURO 34,9017
ALTIN 2.439,53
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 27°C

MANAVGAT’TA ARACIM NEREDE? DERDİNE SON!

ANTALYADAILYNEWS

CLASS MOTOR’DAN BÜYÜK HİZMET

5 yıldır Manavgat’ta hizmet veren Class Motor yeni adresinde hizmet vermeye başladı. Motor sahiplerine sunduğu hizmet ağını her geçen yıl genişleten firma IMPEX Araç Takip Cihazı’nın Manavgat bayiliğini de alarak fark yaratmaya devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

45 BİN YEDEK PARÇA

Honda, Yamaha gibi üst segment markaların yanında her bütçeye hitap eden ürünleri kullanıcılarıyla buluşturan Class Motor özellikle ikinci el ürünleriyle öne çıkıyor. İnternet üzerinden satışı da bulunan firma motor severlerin vazgeçilmezi aksesuar ürünlerinin yanı sıra binlerce yedek parçayı da bünyesinde bulunduruyor.Bir çok farklı motor markasını bünyesinde bulundurduklarını kaydeden Class Motor’un sahibi Habip Cigal; “ Ağırlıklı olarak ikinci el motor satışları yapıyoruz. Bisikletlerde de her bütçeye hitap eden ürünlerimiz mevcut “ dedi.

İnternet üzerinden satış imkanı da sunduklarını kaydeden Cigal “ Her türlü yedek parçayı temin edebiliyoruz, kask, jant ve lastik çeşitlerimizin yanında yağ gruplarımız bulunuyor. Yaklaşık 45 bin çeşit yedek parçamızla hizmet veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

IMPEX ARAÇ TAKİP CİHAZI MANAVGAT BAYİSİ

İki teker kullanıcıların buluşma noktası Class Motor  Impex Araç Takip Cihazıyla sürücülerin araçlarıyla ilgili tüm endişelerini ortadan kaldırmaya hazırlanıyor. Impex Araç Takip Cihazının Manavgat bayiliğini alan firma hesaplı ürünlerinin yanında artık güvenli bir hayatta sunuyor. Büyük Motor guruplarının pahalı olmasından dolayı çalınma riskinin yüksek olduğunu kaydeden Hali Cigal tüm araç sahiplerine IMPEX Araç Takip Cihazını önermek istediğini kaydetti. Cigal, “Impex Araç Takip Cihazını elektrik aksamı olan yada olmayan bisiklet, motor, kamyon vb. her türlü araca takabiliyoruz. Özellikle Rent a Car işletmeleri için IMPEX Araç Takip cihazını kesinlikle öneriyorum.” dedi

CLASS MOTOR YENİ ADRESİNDE

Side -Kemer mezarlığı karşısındaki yeni yerini tanıtan Class Motor’un açılış törenine seçkin davetliler katıldı. Açılışta IMPEX Elektronik üst yönetimi de hazır bulundu.

AHMET KORKUTALP – IMPEX ELEKTRONİK – SATIŞ MÜDÜRÜ

IMPEX’İN İSMİNİ HER YERDE DUYACAKSINIZ

IMPEX Elektroniğin yazılım ve sitem konusunda çözümler sunan bir şirket olduğunu kaydeden IMPEX Elektronik Satış Müdürü Ahmet Korkutalp, “ Bayilerimizin satış ve çözüm noktasında sürekli yanlarında olacağız. Hem denetim hem de satış desteği vereceğiz. Artık IMPEX’in ismini her yerde duyacak bizi de her yerde göreceksiniz” dedi.

ALPER ŞAHİN – IMPEX ELEKTRONİK – GENEL MÜDÜR

HEM BATARYALI HEM KALİTELİ,HEM DE HESAPLI

Yüzde yüz yerli ve milli yazılım ürünleriyle dikkat çeken IMPEX, özel kampanyalarla yüksek kalitedeki araç takip cihazını en uygun fiyata tüketiciye ulaştırmayı planlıyor. IMPEX’in tanıtım amaçlı ciddi kampanyalarla sektöre hızlı bir giriş yaptığını kaydeden IMPEX Elektronik Genel Müdürü Alper Şahin.” Bizim cihazlarımız hem bataryalı hem de yüksek kalitelidir. Maalesef piyasadaki cihazların birçoğu bataryalı değildir. Kampanya kapsamında piyasada ki bataryasız cihazların fiyatına hem bataryalı hem de en son kalite IMPEX Araç Takip cihazını sunabiliyoruz. Araçlarında araç takip cihazı olanları da IMPEX bünyesine hiçbir maddi külfet yüklemeden taşıyabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.