DOLAR 32,4936
EURO 34,9335
ALTIN 2.432,00
BIST 9.790,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Manavgat’ın Makus Tarihi Değişecek

ANTALYA DAILYNEWS

A+
A-


Manavga’ta Türel’e Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat ’ta coşku dolu kalabalığa seslendi. 5 yıldır Manavgat’ ın önemli sorunlarını çözme imkânı bulduklarını belirten Başkan Türel, “Manavgat’ın makus tarihi değişecek. Bundan sonra Manavgat’a huzur gelecekdedi.

ARA REKLAM ALANI

Manavgat ‘ın Sel Görüntüleri Ne Oldu?

2014 senesin de ki Manavgat’a atıfta bulunan Başkan Türel arıtma tesisinden sızan kötü kokuları ,iki damla yağmurda sular altında kalan caddeleri hatırlattı.Manavgatlılara o eski görüntülere ne oldu? diye sordu.

Manavgat’ta 5 senedir gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen başkan Türel,üç mahallede devasa yağmur suyu kanallarıyla artık o eski sel görüntülerini tarihe gömdük Eski hisar, Aşağı hisar, ve Bahçelievler mahalleleri başta olmak üzere Manavgat artık iki damla yağmurda göle dönmüyor dedi.

Manavgat’ın Hizmetkârıyız


Başkan Türel Türkbeleni’nin de Menderes Türel ağaç kesti diyenlere cevabını yine Manavgat’ta verdi. Türkbeleni’nde 6-7 sene önce çıkan orman yangınını hatırlatan Başkan Türel, “O yangında ciğerimiz yandı. Ve orayı Manavgat’ın bir cennet köşesi yapmak için kolları sıvadık. Manavgat’ın o güzelim seyir terasını birkaç hafta önce Antalya’da ki o toplu açılış töreninde bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız hizmetinize sundu. Biz bunları yaparken birileri şov yaptı. Yangında yanan o ağaçlık alanlardaki boşlukları bana iftira atarak “Menderes Türel ağaç kesti burada” dediler. Türkbeleni’ne yüzlerce binlerce ağacı biz diktik. Türkbelenini biz yeşil yaptık. Biz Manavgat’ın hizmetkârıyız” diye konuştu.

Makus Tarihi Değişecek

Hiçbir zaman mazeret belediyeciliği yapmadıklarını belirten Başkan Türel, “Biz herkesi kucaklayan herkese hizmet eden bir anlayış ortaya koyduk koyuyoruz. Manavgat’ta 31 Martta sizlerin vereceği destekle Manavgat’ın yüzü gülecek Antalya’nın yüzü gülecek. Destek sizden hizmet bizden. Önce Manavgat önce Antalya önce Memleket” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.