DOLAR 32,6005
EURO 34,8189
ALTIN 2.493,24
BIST 9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

MANAVGAT’A 15 YENİ OKUL

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol Manavgat basınıyla bir araya geldi. Toplantının Ana gündem maddesi eğitimdi. Kentte yapımı devam eden, yapılması planlanan ve tamamlanan eğitim yatırımlarını tek tek anlattı. Başkan Erol, kamu kaynaklarıyla yapılacak olan 14 okulun yanı sıra biri hayırsever olmak ilçeye iki sene içinde 15 yeni okul kazandırılacağını söyledi.

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol parti binasında düzenlediği basın toplantısında Manavgat’ın eğitim yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

‘ÇAĞLAYAN ANADOLU LİSESİ 550 GÜNDE TAMAMLANACAK’

Depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve öğrencileri başka okullarda eğitim almak zorunda kalan Çağlayan Anadolu Lisesi’nin ihalesinin ocak ayında gerçekleştirildiğini anlatan Erol, yasal sürenin bitmesini ardından yer teslimi yapıldığını Zemin etüdü ve proje değişiklik talepleri nedeniyle sürecin geciktiğini belirti. Erol, okul binasına zeminin sağlamlaştırılması için kazıkların çakıldığını ve inşaatın 550 günde tamamlanacağını söyledi.

‘ÖDEMELER TRANSFER EDİLDİ’

Ak Parti İlçe Başkanı ,Ilıca, Hatıplar, Şelale mahallesinde 3 ilkokul ve ortaokulla, Sorgun Mahallesi’nde bir anaokulunun yapım takvimine alınıp ödeneklerinin transfer edildiğini söyledi.

‘EĞİTİM YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK’

Eğitim altyapımızı güçlendirmek Manavgatımıza yeni okullar yapmak için çalıştıklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı , Hatıplar mahallesinde Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) okul binası, Salkımevler mahallesinde 29 dönümlük arsaya Manavgat Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi, Sorgun mahallesinde özel eğitim okulu, öğretmenevi ve yeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası yapımı konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan talepte bulunduklarını aktardı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.