DOLAR 32,5876
EURO 34,8072
ALTIN 2.505,62
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Manavgat Ziraat Odası’nda seçim heyecanı başladı

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin yönetimiyle birlikte 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Manavgat basınıyla buluştu. Gazetecilerin gününü kutladı, sorularına yanıt verdi. 16 bin üyesi bulunan Manavgat Ziraat Odası’nda delege seçimlerinin 17 Aralık’ta tamamlandığını söyleyen Metin, 106 delegenin 1 Şubat’ta sandığa gideceğini açıkladı.

ARA REKLAM ALANI

Basın milletin müşterek sesidir

Manavgat Ziraat Odası (MZO) başkanı Rasim Metin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Manavgat basınıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Metin “Zaman mefhumu gözetmeksizin her türlü olayda, afette, felakette canlarını hiçe sayarak sahadan bilgi aktarmalarının yanında yaptığımız her işte, attığımız her adımda bu kent için bu ülke için yapılan her güzel işte Gazetecilerin payı büyük. Fikirleri ve kalemleri ile milletin müşterek sesi olan Basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

MZO Seçimleri 1 Şubat’ta

17 Aralık’ta delege seçimlerinin tamamlandığını kaydeden Rasim Metin seçilen106 mahalle delegesinin Şubat ayının başında sandığa gideceğini kaydetti. Seçim tarihi olarak 1 Şubat’ı planladıklarını belirten Manavgat Ziraat Odası Başkanı Genel Kurullarının Manavgat Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacağını söyledi.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Rasim Metin’in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle

Rasim Metin, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın açıkladığı Çiftçi Destek Kredisi‘nin uygulamaya geçtiğinde  üreticiye katkı sunacağını belirtti.

Metinin gündeminde  çiftçilerin BAĞ-KUR prim borçları da vardı. Başkan Metin Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın çiftçilerin 2023 yılı BAĞ-KUR primlerini ödeyebilecek güçte olmadığını belirttiğini bugün her çiftçinin 3 bin TL civarındaki BAĞ-KUR priminin yarısının devlet tarafından karşılanmasını talep ettiklerini aktardı.

Manavgat Altın Susam’ına coğrafi işaret alınması noktasında oda olarak büyük çaba sarf ettiklerini  belirten Başkan Metin 2022 yılında kentte susam üretiminin artarak 45 dönüme ulaştığını söyledi.

Başkan Metin Manavgat’ın doğu yakasına kurmayı planladıkları ikinci zeytin yağı fabrikasının 2023 Ekim ayında faaliyete geçeceğini söyledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.