DOLAR 32,3684
EURO 34,9598
ALTIN 2.325,27
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Manavgat yine üçledi

ANTALYADAILYNEWS

Manavgat Belediyespor , Kepez Belediyespor‘den sonra Karaman Belediyespor’u da üç golle devirmeyi başardı.Manavgat Belediyespor‘un gollerini Engin Mustafa Ulutaş,Muhammed Akdeniz ve Fatih Gümüşel kaydetti.

ARA REKLAM ALANI

Bölgesel Amatör Ligi ( BAL) 7. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor evinde Karaman Belediyesporu ağırladı. Lige 3 puanla başlayan her iki takım ilk 45 dakikada istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Ev sahibi Manavgat Belediyespor 5 kez rakip kaleyi yoklarken, konuk takım ancak 40.dakika da ilk net gol pozisyonuna girebildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında futbol adına herşey vardı. Manavgat Belediyespor 51. dakikada önce penaltı kazandı. Engin Mustafa’nın kullandığı penaltı atışında kaleci ve top farklı köşelerdeydi.

70. dakikadan sonra serleşen futbol 76. dakikada Manavgat Belediyespor’dan Tunahan’ı, 83’te ise Karaman Belediyespor’dan Coşkun’u kırmızı kartla sahanın dışında bıraktı.

Maçın diğer golleri uzatma dakikalarında geldi.90+4 te Muhammed farkı 2 ye çıkardı.90+7 de ise kaptan maçın sonucunu belirledi.

‘GALİBİYETİ HAK ETTİK’

90 dakikayı değerlendiren Manavgat Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

‘GURUR DUYUYORUM’

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini belirtti. Başkan Sözen,Manavgat’ın birinci lig te mutlaka bir takımı olmalı” dedi.

MANAVGAT BELEDİYESPOR LİDER

Lige muhteşem bir giriş yapan Manavgat Belediyespor evinde oynadığı iki maçta kalesini gole kapatırken rakip filelere toplam 6 gol bıraktı. Antalya temsilcisi iki haftada topladığı 6 puanla 7. grubun zirvesine oturdu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.