DOLAR 32,4708
EURO 34,5326
ALTIN 2.472,05
BIST 9.567,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C

İşte Yeni Devlet Hastanemiz

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol yeni devlet hastanesinin önce görselini ardından detayları paylaştı. Erol: “Yeni hastanenin temeli 2022 de atılacak. Yeni Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle mevcut Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet verecek” dedi.

İşte Yeni Hastane hakkında Ahmet Ali Erol’un ifadeleri,

MANAVGAT DEVLET HASTANESİ YATIRIM PROJESİ

Ahmet Ali Erol; “Manavgat ilçemizin turizm, tarım ve hayvancılık alanında hızlı bir şekilde büyüyen ve göç alan bir kent olması nedeniyle Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan 1 şubat 2021 tarihinde Antalya Ak parti il kongresinde Manavgat’a verdiği değerin ve önemin göstergesi olarak Manavgat devlet hastanesinin yapımının müjdesini verdi ve süreci yakinen takip etmektedir.

ARA REKLAM ALANI

Sn. Dışişleri Bakanımız Mevlut Çavuşoğlu , İl Başkanımız ve milletvekillerimizin desteği ile Sağlık Bakanlığımızla yapılan görüşmeler ve yoğun istişareler sonucunda Manavgat İlçesi Aşağıışıklar Mahallesi 187 Ada 2 Parsele kayıtlı, 64.457,44 m2’lik arsa önce imar planında Sağlık Tesisi Alanı olarak planlanmış Sağlık Bakanlığımız adına 3 Eylül 2021 tarihinde tapusu tahsis edilmiştir .

Sağlık bakanlığımıza tahsisi yapılmış bu arsa üzerinde, gerekli incelemeler tamamlanarak, 300 yataklı inşaat edilecek olan ve ihtiyaç halinde 400 yatak olarak kullanılabilecek Hastanemizin proje çiziminin bu ayın sonunda tamamlanmasının akabinde Bakanlığımızca yatırım ihalesi yapılacak olup inşallah bu yılın içinde temeli atılacaktır. Manavgat’ın özlemini çektiği modern hastanemizi kısa sürede Manavgat halkımızın hizmetine sunacağız.

A sınıfı olacak Manavgat Devlet hastanemizde ; Her şey son sistem teknoloji ile donatılacaktır. 225 hasta yatağı, 50 ileri seviye yoğun bakım yatağı, 20 Palyatif yatak sayısı, Ayrıca 11 adet tam donanımlı ameliyathanesi ve 110 Poliklinik Odası , Kalp merkezi , Onkoloji merkezi ,Yanık tedavi ünitesi 5 Mahkum yatağı , helikopter pisti olması planlanmaktadır.

Böylelikle Manavgat ilçemiz, eski hastanemizle birlikte toplamda 500’ün üstünde tam donanımlı hasta yatağı bulunan, fiziki mekanları rahat, herkesin kolaylıkla ulaşacağı, son teknoloji ile donatılmış ve refah içerisinde hizmet alacağı sağlık sistemine kavuşmuş olacaktır”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.