DOLAR 32,5996
EURO 34,7963
ALTIN 2.506,02
BIST 9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

MANAVGAT TSM’NE DOYACAK!

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Müzik Öğretmeni Doğu Bozkurt yönetiminde 3 yıl önce kurulan ve bugün sayıları 40 bulan Manavgat Türk Sanat Müziği Korosu Manavgatlıların kulaklarının pasını silmeye devam ediyor. Koro her cuma akşamı Manavgat Sultan Sofrası’n da müzik severler ile buluşuyor.

ARA REKLAM ALANI

Manavgat Türk Sanat Müziği Korosu

MÜZİK DOLU BİR GECE

Bir yanda 70 lik delikanlılar diğer yanda gençler hepsi Türk sanat müziğine gönül veren amatör ruhlar. Müzik öğretmeni  Doğu Bozkurt’un Manavgat sahnesine taşıdığı yüzlerce gönül insanından sadece bir kaçı. Yaklaşık dört saat boyunca muhteşem bir gece yaşattılar.

Doğu BOZKURT- Müzik Öğretmeni

‘BU ŞARKILARI HER YERDE DİNLEYEMİYORUZ’

Dünden bugüne düzenlediği ücretsiz konserlerle gönülleri fethederek Manavgatlıları müzikle buluşturan;  Manavgat Türk Sanat Müziği Korosu, sanat müziği severlere artık çok daha yakın. Yaklaşık 3 yıl önce Manavgat Türk Sanat Müziği Korosunu oluşturduklarını kaydeden Müzik Öğretmeni Doğu Bozkurt; “Bu sene üçüncü sezonumuz. Aslında büyük konserlerle başlamıştık. Ancak Manavgatlı sanat severlerin ‘bir yerde çıkarmısınız, bu şarkıları her yerde dinleyemiyoruz ,  sizlerden dinlemek çok hoşumuza gidiyor’ şeklinde gelen talepleri değerlendirmek istedik. Bu hafta ikinci haftamız. İnşallah haftalar geçtikçe daha da güzel gelişmeler olacak. Biz çok mutluyuz, dinlemeye gelen misafirlerimiz de çok memnun” dedi.


Adres: Yukarı Pazarcı Mahallesi, Kordon Caddesi No: 7, Manavgat, Antalya
İletişim: 0242 746 24 44

MANAVGAT SULTAN SOFRASI

Manavgat Sultan Sofrası , 28 yıllık geçmişi, organik menüsü ve otantik atmosferiyle artık her Cuma, Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserleriyle  yankılanıyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.