DOLAR 32,5025
EURO 34,7419
ALTIN 2.495,39
BIST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

İşin yoksa gel,MANAVGAT’ta İŞ var!

Geride bıraktığımız hafta Türk Turizminin başkentinde gündem enerji, Antalya’nın en büyük misafir odası Manavgat’ta ise gündem istihdam idi. Manavgat 5’inci kez ‘İşin yoksa gel Manavgat’ta iş var’ dedi

SAATLER İÇİNDE ONLARCA İŞ BAŞVURUSU

Manavgat İstihdam fuarı İş aramak ve iş başvurusunda bulunmak hiç bu kadar kolay olmamıştı dedirtti. Normalde haftalar alacak birebir başvuru süreci saatler içinde gerçekleşti.

ARA REKLAM ALANI

İŞVEREN İŞ ARAYANIN AYAĞINA GELDİ

İşvereni iş arayanın ayağına getiren fuara bu yıl çoğu zincir otellerden oluşan 80 e yakın firma katıldı. Kimi daha iyi lojman imkanı derken, kimi ise zam oranına dikkat çekti. İşbaşı sürecini fuar alanında bitirmek isteyenler de vardı.Fuara katılan her bir firma kalifiye personeli kendi tesisinde iş başı yaptırabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE DEVAM

Manavgat ve Matso’nun milli istihdam seferberliğine koyduğu katkı Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB)ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından plaket ile ödüllendirilmişti.

İstihdam Fuarından Kareler,

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.