DOLAR 32,5433
EURO 34,9184
ALTIN 2.430,06
BIST 9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Saadet Partisi Manavgat 6. Olağan Kongreye gidiyor

03 Kasım 2019 da 7. Olağan Genel kongresini yapan Saadet Partisi il ve ilçelerde kongrelerini geniş katılımlarla sürdürüyor. Saadet Partisi Manavgat ilçe Başkanı İlhami Demiral 6.Olağan kongrelerinin 18 Ocak 2020 tarihinde Manavgat Atatürk Kültür Merkezi’nde Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın katılımıyla yapacaklarını açıkladı.

A+
A-

“GELECEK SAADET İLE GELECEK”

03 Kasım 2019 da 7. Olağan Genel kongresini yapan Saadet Partisi il ve ilçelerde kongrelerini geniş katılımlarla sürdürüyor.

ARA REKLAM ALANI
İLHAMİ DEMİRAL-SAADET PARTİSİ MANAVGAT İLÇE BAŞKANI

“MİLLİ GÖRÜŞ RUHU YENİDEN CANLANACAK”

50 yıllık geçmişe sahip milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi Manavgat’ta Milli görüş ruhunu yeniden canlandırmak ve milli görüş iktidarını yeniden yerelden genele, iktidara taşımak için daha güçlü kadrolarla 6. olağan kongreye hazırlanıyor.  2016 yılından itibaren Manavgat Saadet Partisi İlçe başkanlığını yürüten İlhami Demiral ekibine güç katarak Manavgat’ta Milli Görüş ruhunu yeniden canlandıracak kadrolarla 6.olağan kongreye gittiklerini belirtti.

ABDÜLKADİR KARADUMAN-SAADET PARTİSİ-KONYA MİLLETVEKİLİ

“YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE”

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ”Saadet Partisinin hedefi olan yaşanabilir bir Türkiye , adaletin ,fikir özgürlüğünün, liyakatin ,adil paylaşımın ve herkesin maddi ve manevi kalkınması, ithal edip tüketen değil, üreten ve ihraç eden kalkınmış bir ekonomi ,işsizi olmayan, kutuplaştırılmayan mutlu ve müreffeh bir Türkiye en büyük hedefimizdir.”

“YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE”

“Sanayisi ve yenilenen teknolojisiyle askeri gücünü donatmış, ihracatta kendini kanıtlamış, kültür ve eğitim seviyesi yüksek, komşularıyla barış içerisinde  İslâm  birliğini kurup liderlik edebilen, dünyayı yönlendiren dış güçlerden emir alan değil, dünyaya yön veren güçlü bir ülke en büyük hayalimizdir. “

“YENİ BİR DÜNYA”

“2. Dünya savaşından sonra oluşan iki kutuplu dünya düzeninin Sovyetlerin yıkılmasıyla tek kutuplu bir dünya düzenine dönüşmüştür. Fakir ve gelişmekte olan ülke halklarının sömürüldüğü, ezildiği, zulme uğradığı, toprakları işgal edildiği bozuk düzeni yıkarak yerine İslâm  Birliği, İslam Nato’su ve İslam Ekonomik Teşkilatını kurarak 1.5 milyar İslâm coğrafyasını yer altı ve yerüstü zenginliklerini teknoloji ile buluşturarak dünyayı sömüren, işgal eden, zulüm yapan, tüm zenginlikleri çalan emperyalist zihniyeti ortadoğu ve İslâm  coğrafyasından çıkartarak tüm dünyada adil bir düzeni hakim kılmak için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz.”

KONGREYE DAVET!

“Bu hedefler doğrultusunda Tüm yurtta olduğu gibi yerelde ve genelde halkımızın sorunlarına hakim, sıkıntılarını bilen ve çözümlerini hazırlamış olan inançlı ve azimli kadrolarımızla 6. Olağan kongreye gidiyoruz. Kıymetli  Manavgat halkımızı milli heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.