DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Az Bulutlu
Antalya
22°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 24°C

Manavgat Ahmet Boztaş OSB

Matso Başkanı Seydi Tahsin Güngör, görevdeki ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya sosyal mesafe kuralları çerçevesinde 10 civarında gazeteci katıldı, Güngör’e ilk defa yüz yüze soru sorma şansı buldu.

Genelde başkanlar  ilk basın toplantısını hizmet binasında  gerçekleştirirken Güngör beklenenin aksine daha samimi bir ortamı tercih etti. O samimiyet söylemlerine de yansıdı.

ARA REKLAM ALANI

MANAVGAT SORUNLARINA HAKİM

Kendisini Başkanlık koltuğuna taşıyan süreci tüm detaylarıyla paylaşacak kadar mütevazi ,2013 teki Ahmet Boztaş profili kadar heyecanlıydı.Manavgat’ın basınının soru yağmuruna tuttuğu Güngör rahmetli Boztaş’ın emanetinin farkında sadece Matso’nun değil Manavgat’ın genel sorunlarının bilincinde olduğunu gösterdi.

‘ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE VARIZ’

Matso’nun devam eden çalışmaları ve görev alanındaki faaliyetler için net cevaplar verdi. “Seçime kadar değil sonuna kadar” dedi.

MANAVGAT AHMET BOZTAŞ OSB

Ahmet Boztaş’ın ismini Manavgat Organize sanayi bölgesine verilmesini TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’n dan talep ettiklerini aktardı.

TECRÜBELİ YÖNETİM KURULU

Toplantıda yönetim kurulu üyelerinin de söz alması Göngör döneminin  çoğulcu ,şeffaf ve çok sesliliğin önemsediği bir yönetim anlayışının sinyallerini verdi. Anlaşılan o ki tecrübeli yönetim kurulu üyeleri Seydi Tahsin Güngör’ün bu süreçte en büyük artısı olacak.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.