DOLAR 32,4770
EURO 34,9370
ALTIN 2.435,95
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 27°C

MADSPORTS VE THE GAME AGENCY PRO’NUN HANECUP’I NEFES KESTİ

AntalyaDailyNews

ARA REKLAM ALANI

HaneCup Nefes Kesti

ANTALYA turizmi, ‘ölü sezon’ diye adlandırılan kış aylarında, dünyanın dört bir yanından gelen futbol kulüpleriyle adeta yaz sezonunu aratmıyor.

Spor Turizminde başı kuşkusuz futbol çekiyor. Ortalama 40’ar kişilik futbolcu, teknik heyet, malzemeci, idareciden oluşan ekipleriyle futbol takımları, hem turizm çeşitliliğine hem de Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlıyor.

Spor Turizmini Madsports ve The Game Agency Pro Domine Ediyor

28 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında Antalya-Side’de düzenlenen HaneCup 5 farklı ülkenin  geleceğinin futbol yıldızlarını buluşturdu. Beşiktaş ‘tan Real Madrit ‘e Lokomotiv Moskova’dan Pirova’ya 6 farklı yaş gurubunda 300’e yakın sporcu 5 gün boyunca uluslararası deneyim kazandı.

Düzenlediği turnuvalarda seçtiği otelleri ve spor Komplexleriyle Antalya’da Futbol turizmini domine eden spor organizatörlerinin  başında gelen  Madsports ve The Game Agency Pro yine muhteşem bir organizasyona imza attı.

HaneCup 2018’de Muhteşem Final

Türkiye Rusya Özbekistan Türkmenistan Suriye ve Libya dan gelen Toplam 13 takımın 6 farklı yaş gurubunda mücadele ettiği HaneCup 2018 görsel şov ve zengin içeriğiyle özenle hazırlanmış kusursuz bir gala gecesiyle sona erdi. Bütün yorgunluğun unutulduğu Gala gecesinde Turnuvada dereceye giren takımlar kupalarına ve madalyalarına kavuştu.

Spora sporcu ya , otelciye ,turizmin çeşitlenmesine, Antalya ’nın ve Türkiye ’nin  tanıtımına büyük katkı sunan Hanecup futbol festivali gelecek için umut dolu mesajlar verirken Turnuvanın kuşkusuz en büyük mimarı  The Game Agecy Pro ile birlikte  Madsports’ tu.

Madsports  ve The Game Agency Pro 2019 Nisan’da En Büyüğüne Hazırlanıyor

Madsports ve The Game Agency Pro’nun  Turnuvaları futbol kulüpleri ve sporcular açısından uluslararası deneyimin yanı sıra bir vitrin niteliği taşıyor. Madsports ve The Game Agency Pro’nun 2019 Nisan ayında düzenleyeceği turnuva ise bugüne kadar yaptıklarının en büyüğü olacak.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.