DOLAR 32,3212
EURO 35,0797
ALTIN 2.300,60
BIST 9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Lara’ya Engelsiz Plaj geliyor

ANTALYADAILYNEWS

ENGELSİZ HİZMET KOMİSYONU TOPLANDI

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’da hizmet veren çeşitli kamu kurumları ve STK işbirlikleriyle oluşturduğu ‘Engelsiz Hizmet Komisyonu’ toplandı.

ARA REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin, ilgili daire başkanlıkları, kamu kurumları ve engelli STK temsilcileri katıldı. Toplantıda STK temsilcilerinin birçok konuda talep ve görüşlerini dinleyen ve not alan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin, sorunların çözümü için ivedi şekilde hareket edileceğini söyledi.

İLÇELERE DE ENGELSİZ PLAJ

Komisyon toplantısında müjdeli bir haber de veren Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin, dezavantajlı bireylerden gelen talepler üzerine Lara Plajı’na engelsiz plaj yapılması için çalışmaların başladığını belirtti.

Ulutekin,Hedefimiz deniz kenarı olan bütün ilçelerimizde engelsiz plajların yaygınlaştırılması” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.