DOLAR 32,5026
EURO 34,5398
ALTIN 2.497,12
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

Konyaaltı’nda renkli sünnet şöleni

Konyaaltı Belediyesi, her yıl düzenlediği Sünnet Şöleni’nin 25’incisini gerçekleştirerek sünnet olan çocuklara ve ailelerine eğlence dolu bir etkinlik sundu.

ARA REKLAM ALANI

25’inci Sünnet Şöleni

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 25’incisini düzenlediği Sünnet Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Her yıl sünnet çocuklarına yönelik şenlik düzenleyen belediye, bu yıl da yaklaşık 100 sünnet çocuğu ve ailelerine yönelik etkinlikler düzenledi.

700 Balon Havaya Bırakıldı

Belediyenin hizmet binası önünde bando, nostaljik arabalar ve animatörlerin katılımı ile başlayan kortej etkinlik alanında son buldu. Çocuklar ve ailelerin oluşturduğu kortej etkinlik alanına geldikten sonra balon gösterisi başladı. Gösteride geri sayım sonrasında 700 balon havaya bırakılırken, oluşan renkli görüntüler çocukların mutluluk çığlıkları ile karıştı. Çocukların sevdiği film ve çizgi film kahramanlarının kostümleri çocuklar tarafından yoğun ilgi görürken, heyecan dolu akrobasi gösterileri ise aileler tarafından büyük beğeni topladı.

Çocuklar aileleriyle eğlendi

Etkinlik alanında aynı zamanda çocukların aileleri ile birlikte oyun oynayıp keyifli vakit geçireceği çeşitli oyun stantları kuruldu. 25. Konyaaltı Belediyesi Sünnet Şöleni’nde sahne gösterileri de büyük ilgi gördü. Balonbaz, minyon, dans ve Afrika Sirk Grubu şovlarıyla izleyenleri büyüledi. Şölende kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, çocukları tebrik ederek sağlıklı ve mutlu bir gelecek diledi. Şölen, birbirinden renkli gösteriler ile geç saatlere kadar sürdü.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.