DOLAR 32,5870
EURO 34,7196
ALTIN 2.498,90
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

KEPEZ’İN KURBAN KESİM YERLERİ

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Kepez’in kurban kesim yerleri belirlendi

Kepez Belediyesi, bu yıl kurban pazarı olarak ilçede 2, kurban kesim yeri olarak da 5 nokta belirledi. Zafer, Yenidoğan, Varsak Karşıyaka, Varsak Ayanoğlu ve Teomanpaşa Mahallesi kapalı semt pazar.

ARA REKLAM ALANI

Kepez Belediyesi vatandaşların kurban kesimlerini rahat ve huzurlu bir ortam da gerçekleştirebilmesi için gerekli tedbirleri aldı. Kepez Belediyesi, kurban satış yeri olarak, Varsak Menderes Mahallesi’ndeki mezbaha yanında bulunan mal pazarındaki alanı ve Çamlıbel Mahallesi’ni belirledi. Kepez Belediyesi, kurban kesim yeri olarak da ilçede Zafer, Yenidoğan, Varsak Karşıyaka, Varsak Ayanoğlu ve Teomanpaşa Mahallesi’ndeki pazar alanlarını seçti.

Belediyenin kesim yeri Zafer Mahallesi

İlçede 5 noktayı kurban kesim yeri olarak belirleyen Kepez Belediyesi, Zafer Mahallesi’ndeki Cumartesi pazarını belediye kesim yeri olarak belirledi. Zafer Mahallesi pazar yerindeki kurban kesim işlemleri belediye tarafından gerçekleştirilirken, kesim yeri olarak belirlenen diğer 4 mahallede de kurbanını kendisi kesmek isteyen vatandaşlar için hazırlandı. Vatandaşlar, Kepez Belediyesi’nin 310 58 58 nolu numarasından kurban satış noktaları ve kurban kesim yerleri ile ilgili bilgi alabilecekler. 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.