DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Az Bulutlu
Antalya
22°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 24°C

KEMER GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR

‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla yola çıktı. 6500 öğrencinin kırtasiye ihtiyaçları karşıladı. 1500 öğrenciyi evinden okula okuldan eve ücretsiz taşıdı bu sene hedefleri ise 1860 öğrenci. Daha bitmedi, Geçen yıl 572 öğrenciye ayda 500 TL burs verdi. Bu sene hem rakamı arttırdı hem de öğrenci sayısını. Ücretsiz dershanesin de sınavlara hazırlanan öğrenci sayısı ise bu sene 300 olacak. Necati Topaloğlu 3 buçuk yılda kuşkusuz Kemer’e çok şey kattı ama daha çok eğitime yarınlarımıza.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu AKTOB’un Ağustos ayı geleneksel toplantısında Antalyadailynews’e konuştu. Eğitimden turizme çarpıcı açıklamalarda bulunan Topaloğlu, “Şu anda piyasada güvenilir bir Kemer Belediyesi, bankada nakit i olan bir Kemer Belediyesi, ihalelerine çok fazla katılımcının olduğu bir Kemer Belediyesi var.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

EĞİTİME DESTEĞE VAR GÜCÜMÜZLE DEVAM

Eğitim varsa gelecek var‘ mottosuyla yola çıktıklarını söyleyen Başkan Topaloğlu Kemer’de eğitime verdikleri destekleri anlattı.

Necati Topaloğlu,  “ “Ülkenin zaten en büyük sorunu eğitim. Sloganımız ‘Eğitim varsa Gelecek var’ idi. Bölgemizde 6500 tane anaokulundan 8’inci sınıfa kadar öğrencimiz var. Onların her yıl kırtasiye ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bugün kırtasiye ihtiyaçları okullarda öğrencilere teslim edildi. Ayın otuzunda lise servis ihalemiz var. Geçen sene 1500 öğrenci taşıdık. Şuanda 1860 öğrencinin ihalesi var. Evden okula, okuldan eve götürüyoruz. Servis ücretini Kemer Belediyesi ödeyecek. Dershanemizde bu yıl 296 öğrencimiz var 300’e tamamlayacağız.  Bu yıl Türkiye 2300 ve 4600 küsür bizden çıktı. Bu güzel bir şey. Dershaneler ücretsiz. Geçen sene 572 öğrenciye ayda 500 TL turizmci arkadaşlarla beraber burs verdik. Bu yıl burs miktarını 700 TL yaptık ama herhalde burs imkanından faydalandıracağımız öğrenci sayısı 650’yi bulacak.  Şimdiden hazırlıklarımızı yaptık. Hiçbir sıkıntımız yok. Eğitime desteğe var gücümüzle devam ediyoruz. Çünkü eğitimimiz iyi olursa turizmimizde iyi olacaktır zaten. “

KEMER YÖNÜNÜ SPOR TURİZMİNE ÇEVİRDİ

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Kemer son yıllarda yönünü spor turizmine çevirdi. Sky To Sea ilk yılında 10 farklı ülkeden 300 sporcu ağırladı. Bölge farklı spor dallarında da uluslararası turnuvalara artık çok daha yakın.

Necati Topaloğlu,  “Kemer’de daha çok spor turizmine doğru yöneldik.  Dağ ve yol bisikleti olarak. Arkadaşlar geçen sene Sky to See yaptı. İlk defa olmasına rağmen 10 farklı ülkeden 130 sporcu katıldı. Ayrıca Göynük girişinde Corendon ihale ile 19 dönümlük yer aldı. 19 tane tenis kortu yaparak uluslararası bir turnuva düzenlemeye çalışıyor. Bizde Kemer Belediyesi olarak turizmimize destek veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.