DOLAR 32,3652
EURO 34,9611
ALTIN 2.325,56
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

KAMYONLA ANNELERE ÇİÇEK DAĞITTI

Başkan Böcek’ten Anneler Günü çiçeği Hem anneler hem çiçek üreticisi sevindi Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’nde Antalya’nın dört bir yanında yüz binlerce çiçek dağıttı. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren çiçek üreticilerinden alınan karanfil ve saksı çiçekleri Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından annelere hediye edildi.

A+
A-

Çiçeklerini alan anneler bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’nde sokak sokak, kapı kapı dolaşarak annelere binlerce karanfil ve saksı çiçeği hediye etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından karanfil, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından da saksıdaki petunya ve begonyalar annelere dağıtıldı. Sabahın erken saatlerinde dağıtıma başlayan Büyükşehir personeli kentin dört bir yanında tek tek kapıları çalarak gün boyu annelere çiçek takdim etti.

ARA REKLAM ALANI

SAĞLIK ÇALIŞANLARI UNUTULMADI

Büyükşehir Belediyesi son dönemde yaşanan koronavirüs salgını dolayısıyla yoğun mesai harcayan ve ailelerinden, çocuklarından ayrı kalan sağlık personellerini de unutmadı. Büyükşehir Belediyesi hastanelerde sağlık çalışanlarına saksı çiçekleri takdim ederek Anneler Günü’nü kutladı.

ALANYALI ANNELER MUTLU OLDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya merkez ve ilçelerinde olduğu gibi Alanya’da da Anneler Günü dolayısıyla farklı noktalarda kurulan stantlarda çiçek dağıtıldı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin mobil ekipleri de Alanya’da ev ev gezerek Başkan Muhittin Böcek’in selamı ve Anneler Günü çiçeğini takdim etti.

ŞEHİT ANNESİ UNUTULMADI

Kemer İlçesi Tekirova Mahallesi’nde Şehit Er Hasan Yılmaz’ın annesi Raziye Yılmaz da unutulmadı. Başkan Böcek’in selamını ileten Büyükşehir ekipleri Raziye Teyze’ye çiçeğini takdim ederek Anneler Günü’nü kutladı.

65 YAŞ ÜSTÜ ANNELERİN ÇİFTE SEVİNCİ

Maske, eldiven ve yelekleriyle büyük bir titizlik ve dikkat içerisinde dağıtım yapan Büyükşehir belediye personellerini karşılarında gören vatandaşlar bir an şaşkınlık yaşasa da sonrasında bu özel günde unutulmadıkları için mutlu oldu. Uzun bir aradan sonra sokağa çıkma izni gelen 65 yaş üstü anneler de 4 saatlik izinlerini yürüyüş yaparak değerlendirirken Büyükşehir ekipleri tarafından kendilerine takdim edilen Anneler Günü çiçeğiyle çifte mutluluk yaşadı.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e bu ince düşüncesi için teşekkür eden anneler, “Bizleri bu özel günümüzde unutmayan Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz. Koronavirüs salgını sürecinde aldıkları tedbir ve yaptıkları çalışmalarla şehrimizin bu süreci iyi geçirmesini sağladılar. Şimdi de bu çiçekle Anneler Günümüzü kutladılar. Çok mutlu olduk. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. .

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.