DOLAR 32,5998
EURO 34,7797
ALTIN 2.496,69
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C

İlhami Demiral 8 Mart’ta Söz verdi

ANTALYA DAILYNEWS

31 Mart Kadınlarımızın Zaferi Olacak

Saadet Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı İlhami Demiral 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Türk kadınına seslendi.

ARA REKLAM ALANI

Saadet Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı Dünya da Kadınlar günün kutlanıyor olmasına rağmen Suriye’de Irak’ta Filistin’de Maynmar ve Doğu Türkistan’da kadınlarımızın ezilmeye işkence görmeye devam ettiğine dikkat çekti.Demiral, Dünya kadınlar gününü ilan eden batı zihniyetinin dünyayı sömürmek için kadınlarımızı bir meta olarak kullanmasına karşıyız dedi.

“Cennet Anaların Ayakları Altındadır”

İslam medeniyetinin her zaman kadını el üstünde tuttuğunu belirten Demiral bunun en güzel örneği olarak  peygamberimizin “Cennet Anaların Ayakları altındadır” sözünü hatırlattı. Demiral şu ifadeleri kullandı.

“Günümüzde kadın hakları savunucuları olmasına rağmen kadınlarımız hiçbir hakka sahip değiller. İş dünyası başta olmak üzere siyaset dünyasında kadınlarımız hep arka sıralara atılmakta ve ezilmektedir. Biz Saadet partisi olarak buna karşıyız. Kadınlarımız için daha yaşanabilir bir Türkiye daha yaşanabilir bir dünya oluşturmak tüm siyasetçilerimizin ana hedefi olmalıdır.”  dedi.

Daha Yaşanabilir Bir Manavgat Sözü

İlhami Demiral Manavgat Belediye başkan adayı olarak kadınlarımıza daha  yaşanabilir bir Manavgat için söz verdi.Manavgatlı kadınlardan 31 Mart ta destek isteyen Demiral 31 Mart yerel seçimlerinin kadınlarımızın zaferi olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.