DOLAR 34,2525
EURO 37,1485
ALTIN 3.010,44
BIST 8.726,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Hüseyin Aydoğan: Türk Okçuları, Tarihi Başarıyla Ülkemizi Gururlandırdı

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Türk sporcular bir kez daha tüm dünyaya gücünü gösterdi. Klasik yay erkek takım kategorisinde mücadele eden milli okçularımız, Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer, tarihi bir başarıya imza atarak bronz madalya kazandı. Bu zafer, Türk okçuluğunun altın çağını yaşadığının bir kanıtı oldu.

ARA REKLAM ALANI

@antalyadailynews

Nashira, Milli Okçularımızı Taçlandıracak! antalya,#okçuluk @metegazoz ♬ Antalya Daily News – orijinal ses – Antalya Daily News

Nashira City Resort’un Rolü:

Bu büyük başarının ardında yatan sırları araştırdığımızda, Antalya’nın gözde otellerinden Nashira City Resort’un önemli bir rol oynadığını görüyoruz. Otel sahibi Hüseyin Aydoğan’ın liderliğinde Nashira City Resort, sadece bir konaklama tesisi olmaktan öte, şampiyonların yetiştiği bir merkez haline geldi. Milli takımımızın yoğun antrenmanlarını burada gerçekleştirmesi, Paris’teki zaferin önemli bir parçası oldu.

‘Türkiye Okçuluk Camiasının Gözde Mekanı Olduk’

Hüseyin Aydoğan, “Otelimiz, açıldığımız günden bu yana Türkiye okçuluk camiasının gözde mekanı oldu. Milli takımımızın yanı sıra birçok yetenekli okçu, tesislerimizi tercih ediyor. Spor organizasyonlarının gerek hazırlık süreci gerekse müsabaka öncesinde sporcuların konakladıkları noktanın tesislere yakınlığı büyük önem arz ediyor. Antalya’daki 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’ne yakın olmamız, sporcularımıza büyük avantaj sağlıyor. ” dedi.

‘İşbirliğimiz Sürecek’

Antalya, sahip olduğu modern tesisler ve uygun iklimi sayesinde Türkiye’nin spor turizmine büyğk destek olduğunu vurgulayan Aydoğan, “Nashira City Resort ve 100. Yıl Okçuluk Tesisleri arasındaki başarılı işbirliği, Türk okçuluğunun geleceği için umut olmaya devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.