DOLAR 32,4103
EURO 34,8419
ALTIN 2.479,71
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Hoşgeldin 2023 !

2022 iyisiyle kötüsüyle geri kaldı. 2023’ün gelişi yeni umutlarla dünyanın dört bir yanında coşkuyla kutlandı. İşte yılbaşı eğlencelerinden öne çıkanlar;

DÜNYA BÖYLE GİRDİ

İspanya’nın başkenti Madrid’deki İspanyollar ve turistler yeni yılı Puerta del Sol Meydanı’ndaki kutlamalar ile karşıladı. Fransa’nın başkenti Paris, 2023’e Champs-Elysees (Şanzelize) Caddesi’nde düzenlenen havai fişek ve ışık gösterileriyle girdi. İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni yıl dolayısıyla, London Eye çevresi ve ABD’nin New York eyaletinde yeni yıl kutlamalarında ana figür havai fişek gösterileriydi. Almanya’nın başkenti Berlin’de, yeni yıl dolayısıyla tarihi Brandenburg Kapısı’nın önünde konser gerçekleştirildi.

ARA REKLAM ALANI

ANTALYA ,CUMHURİYET MEYDANI

Türk Turizminin başkenti Antalya 2023’e Cumhuriyet meydanında merhaba dedi. Otellerde de durum farksızdı. Yılbaşı tatilinin merkezi bir kez daha Antalya oldu.

YILBAŞI HEYECANININ NABZI NASHİRA’DA ATTTI

Antalya merkez de yılbaşı heyecanının nabzı Nashira City Resort’te attı. Yerli yabancı yüzlerce misafir Nashira’nın eğlence dolu yılbaşı programıyla muhteşem bir atmosferde girdi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.