DOLAR 32,3134
EURO 35,1082
ALTIN 2.292,61
BIST 9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

“Her şeyin en güzelini Kepez yapar”

Kır Çiçeği Caddesi ile Duacı arasında yapımı devam eden 10 kilometrelik bisiklet yolu güzergahının Alparslan Türkeş Bulvarı kısmındaki çalışmaları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Her şeyin en güzelini Kepez yapar. Bu şehirdeki en kaliteli, en nitelikli, en güzel bisiklet yolları da Kepez’de olacak. “ dedi.

A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kır çiçeği Caddesi ile Duacı arasında yapımı devam eden 10 kilometrelik bisiklet yolu çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ali Aslan’dan bilgi alan Başkan Tütüncü, bisiklet yolu yapımında çalışan belediye personeliyle sohbet ederek, hal hatır sordu. Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde devam eden çalışmaları yanındaki bürokratları ile beraber inceleyen Tütüncü,  bisiklet yoluyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tütüncü,  “Bugün güzel bir müjdeyi daha hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Söz vermiştik. 2021 bisiklet yolları için de özel bir çalışma yaptığımız bir yıl olacaktı. Kır Çiçeği Caddesi’nden Duacı’ya kadar kesintisiz 10 kilometreden daha fazla bisiklet yolu yapacağımız çalışmayı başlattık. “ diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

10 kilometreden fazla bisiklet yolu 

Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki çalışmaları incelediklerini belirten Tütüncü,  “Bisiklet için özel yollar oluşturuldu. Ve 10 kilometre boyunca kesintisiz bisiklet yolundan çıkmadan ulaşım mümkün hale gelecek. Her şeyin en güzeli Kepez’de… Şimdi sıra bisiklet yollarına geldi. Bisiklet yollarının da en güzeli Kepez’de oluyor. Kır çiçeği Caddesi’nden Duacı’ya kadar 10 kilometrelik bir alanda kesintisiz bisikletle ulaşım mümkün hale geliyor. Bu çalışmamız iki açıdan faydalı. Birincisi bisikletle ulaşım daha güvenli bir zeminde gerçekleştirilecek bu bisiklet yollarımızla… İkincisi de bisiklet kullanan hemşehrilerimiz aynı zamanda da spor yapmış olacaklar. Onların sağlığına da iyi gelecek bir çalışma…” dedi.

“ Her şeyin en güzelini Kepez yapar.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü,  “Bu şehirdeki en kaliteli, en nitelikli ve en güzel bisiklet yolları da Kepez’de olacak. “ diye konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.