DOLAR 32,5541
EURO 34,7341
ALTIN 2.491,66
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

HEDEFEVİM MANAVGAT’TA

Hedefevim 55. Şubesini Antalya Manavgat’ ta dualarla açtı. Demokrasi bulvarında ki nokta İlk günden yatırım yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Açılışa katılan Hedefevim Türkiye Satış Müdürü Ali Saygı Hedefevim’in faizsiz geri ödeme sisteminin bankalardan %70 daha karlı olduğunu söyledi.

https://youtu.be/OhMGW2iLaZE

Hedefevim Türkiye Satış Müdürü Ali Saygı Hedefevim’in avantajlarını anlattı.

ARA REKLAM ALANI

FAİZSİZ GERİ ÖDEME

“Kimi Araba kimi ev, kimisi ise arsa alabilmek için oradaydı. Çünkü Antalya’da gayrimenkul veya araç sahibi olmak artık çok daha hesaplı. Hedefevim faiz ve vade farkı olmadan herkesin Ev ve Araç sahibi olabilmesine imkan sağlıyor. Küçük birikimleri tasarrufa dönüştüren sistem faizsiz ödeme seçenekleri ile dikkat çekiyor.

PEŞİNATSIZ YATIRIM FIRSATI

Hedefevim de vatandaşların yararlanabileceği birçok yöntem bulunuyor. Sistem, bir yandan durumu olmayan yada düşük gelirli  vatandaşlara kendi ödeme planlarını oluşturma imkanı sağlarken, hiç peşinatsız yatırım imkanı da sunuyor.

 Hedefevim’in faizsiz ve vade farksız yatırım sistemi vatandaşı borç yükünde ezilmeden faiz yüküne katlanmadan hedefine ulaşmasını sağlıyor. Sistemin en büyük referansını ise ülke genelinde Hedefevim’e kayıtlı kullanıcı sayısıyla birlikte, mutlu sona ulaşanlar.Ev veya araç sahibi olmak isteyenler için günümüzde bankaların faiz oranlarının tarihinin en düşük seviyesinde olması dahi Hedefevim’e olan ilgiyi azaltmıyor.”

Alttaki metnin kaynağı,https://hedefevim.com/‘dur

NEDEN HEDEFEVİM?

Çünkü burada faiz yok, fazla ödeme yok, kolay taksitler var, hızlı çözüm merkezi, güleryüzlü hizmet var. Kendi bütçenize göre ödemeleri belirleyin, faizsiz şekilde ev ve otomobil sahibi olun!

FAİZSİZ, KEFİLSİZ

Hedefevim sizlere dilediğiniz evi ve aracı alabilmeniz için tamamen peşinatsız, ara ödeme yapmadan, kefilsiz ve faizsiz yöntemler sunar.

TASARRUFA VE YARDIMLAŞMAYA DAYALI

Mevcut şartlarda para biriktirerek ev ya da araç almak isteyen ve bunu başarmakta zorlanan aileler başta olmak üzere her gelir grubundan kişileri bir araya getiren; hassasiyetlerini ve ihtiyaçlarını ön planda tutarak bu ihtiyaçlara kalıcı, yeni ve en uygun çözümleri sunan bir sistem.

İMKANLARINIZA YÖNELİK

Almak istediğiniz evin ya da aracın tutarı, aylık taksitleriniz, teslim tarihiniz ve ödeme planınız sizin bütçenize göre belirleniyor. Uzman Temsilcilerimiz hesaplama yaparak sizlere bir ödeme planı çıkarıyor ve baştan bir teslim tarihi belirtiyor.

GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ HAYALLERİNİZ

Teslim tarihiniz geldiğinde Türkiye’nin dilediğiniz il veya ilçesinden sizlerin seçip beğenmiş olduğunuz evin ya da aracın alımını gerçekleştiriyor olacaksınız.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.