DOLAR 32,5700
EURO 34,7581
ALTIN 2.495,33
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

HALİMOĞLU’NDAN BALKON KONUŞMASI

Çok tartışıldı, çok konuşuldu, kongre tarihi defalarca değişti onca spekülasyona rağmen değişmeyen bir tek oydu. Tek başına girdiği kongrede katılan tüm delegenin oyunu aldı.Ak Parti Manavgat’ta bir kez daha Yusuf Halimoğlu’na emanet.

A+
A-

AK PARTİ’YE ZİYARETÇİ AKINI

Yoğun ziyaretçi akınına uğrayan ilçe binasında botanik bahçesine dönmüş makamında konuştu. İşte Halimoğlu’nun herkesi kucaklayan balkon konuşması tadında çarpıcı açıklamaları.

ARA REKLAM ALANI

‘SEVDAMIZ MANAVGAT’

Yusuf Halimoğlu: “ Seçim atmosferinde her zaman yaşanan sıkıntılar. Maalesef diğer abilerimizin isimleri de geçti. Hepsi benim büyüğüm. Bu güne kadar Manavgat’a olan katkılarından dolayı, Manavgat siyaseti ve Ak parti siyasetine katkılarından dolayı onlara öncelikle teşekkür ederiz. Sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu süreçte yaşanması olağan şeyler. Oluyor , istenmeyen laflar sözler fitne çıkartılıyor. Hepsi benim büyüğümdür. Hepsine sonsuz saygım var. Eleştirilmelerine kesinlikle izin vermem. Ben bu koltukta oturduğum sürece, bu makamı temsil ettiğim sürece onlara laf söylettirmem. Onlarla da birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Seçim atmosferidir bu tür şeyler yaşanır. Rekabet doğaldır. Rekabet kaliteyi başarıyı getiriyor zaten. Ben o inançtayım. Daha güzel şeyler yapacağız. Onlarla da birlikte daha güzel şeyler yapacağız. İsmi geçen insanlar hepsi benim abim. Bugüne kadar da partimize, davamıza, Manavgat’ımıza, memleketimize özellikle büyük katkıları oldu. Bundan sonra daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sevdamız Manavgat, Manavgat için durmak yok yola devam.”

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı
AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.