DOLAR 32,4746
EURO 34,7479
ALTIN 2.489,59
BIST 9.510,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

HAKAN TÜTÜNCÜ; ANTALYA MODERN BİR KENT HALİNE GELİYOR !

Antalya İnşaat Müeahhitleri Derneği’nce Agora AVM’de düzenlenen ‘Gayrimenkul Günleri’ etkinliğinin açılışına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü “Antalya’da emlak almak için her zaman doğru zaman, Bundan bir iki sene sonra da yine doğru bir zaman. Neden? Çünkü Antalya’nın günden güne değeri artıyor. Bugün aldığınız bir gayrimenkulü bugün aldığınız bir konut, bir villa bundan 5 sene sonra çok daha değer kazanarak size geri dönüş yapıyor. O yüzden ben buradan Türkiye’deki bütün vatandaşlarımıza Antalya bu anlamda gönül rahatlığıyla yatırım yapabileceklerini çağrısını yapmak istiyorum” dedi

A+
A-

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İnşaat Müeahhitleri Derneği’nce düzenlenen ‘Gayrimenkul Günleri’ etkinliğinde AntalyaDailyNews ’e önemli açıklamalarda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

ANTALYALI MÜTEAHHİTLER SINIRLARI ZORLUYOR

Hakan Tütücü, “ Öncelikle Antalya Müteahhitler Derneğini kutluyor ve tebrik ediyorum. Son derece güzel bir etkinliğe imza attılar. Birincisinde de buradaydım. Gayrimenkul tanıtım ve fırsat günleri son derece sektörü hareketlendirecek halkımıza da şehrimize de değer katacak çok önemli bir proje. Etkinliğin ilkinde de ikincisinde de gördüğüm manzara şu ki, Antalyalı müeahhitler sınırları zorlayan kendilerini aşan projelere imza atıyorlar. Bu Antalya açısından çok büyük bir şans, bunun altını özellikle çizmek lazım.

‘MÜTEAHHİTLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Hakan Tütüncü: “Antalya dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden birisi. Dolayısıyla dünyanın her tarafından her noktasından Antalya’ya çok rahat ulaşılabiliyor. Bu avantajı da işte bizim Antalyalı inşaat firmalarımız, Antalya’nın inşaat sektörü son derece güzel bir şekilde değerlendiriyor. Ayrıca Antalya’da yeni imara açılan bölgeler. Kentsel dönüşümle yeniden yapılanan muhitler inşaat sektörüne son derece önemli bir fırsat. İşte bu fırsatı da iyi değerlendirip, akılcı projelerle iyi değerlendirip güzel bir ürün ortaya çıkarabilmek. Ülke ekonomimize çok büyük bir katkı. Ben Antalyalı müteahhitlere, Antalya’nın inşaat firmalarına Antalya yatırım yapan dostlara bu husustan dolayı özellikle teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.

‘İŞLEYEN EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR’

Hakan Tütüncü: “Onlar sadece inşaat yapmıyorlar. Onlar sadece daire satmıyorlar, villa satmıyorlar, konup satmıyorlar. Bununla birlikte ülkeye aslında döviz getiriyorlar. Aslında onlar işleyen ekonomiye katkı sağlıyorlar ve burada 32 kısım tekmili birden onların projelerini görmekten dolayı da ben bir belediye başkanı olarak mutluluk duydum.”

ANTALYA GAYRİMEKUL FUARI

Hakan Tütüncü: “Tabi Antalya’da çok güzel alışveriş merkezleri var. Onlardan birisi de Agora Alışveriş Merkezi, Agora ya da bu ev sahipliğinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum ve umarım dilerim ve isterim Antalyalı müteahhitlerin ama küçük ama büyük bütün müteahhitleri bu nitelikli projelerini sergileyebildikleri güzel bir gayrimenkul fuarı Antalya önümüzdeki yıllarda kazandırılır. Bununla da ilgili sektör olarak üzerlerine düşeni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Biz de yerel yönetim olarak kendilerine imkanlarımız dahilinde her türlü katkıyı sağlamak hususunda burada bir taahhüdümü bir vadimi ifade etmek istiyorum.”

‘SON DERECE FAYDALI BİR İŞ’

Hakan Tütüncü: “Sonuç itibariyle bir üretim ve bu üretimle birlikte ekonominin bütün çarklarını hareketlendiren bir yaklaşım, bir anlayış ve hepsinden önemlisi de bu güzel şehri daha güzel hale getirmeye dönük yapılan bir iş. Son derece faydalı bir iş, yararlı bir iş. Kutluyorum, başarılar diliyorum. Antalya’da müteahhitlere inşaat sektörümüze mimarlarımıza mühendislerimize ve bu projelerde emeği geçen bütün kardeşlerimize gönül dolusu teşekkürlerimi ifade ediyorum.”

Hakan Tütüncü – Kepez Belediye Başkanı

‘ANTALYA’NIN GÜNDEN GÜNE DEĞERİ ARTIYOR’

Hakan Tütüncü: “Antalya emlak almak için her zaman doğru zaman, o zaman da doğru zamandı bu zamanda doğru zaman. Bundan bir iki sene sonra da yine doğru bir zaman. Neden? Çünkü Antalya’nın günden güne değeri artıyor. Bugün aldığınız bir gayrimenkulü bugün aldığınız bir konut, bir villa bundan 5 sene sonra çok daha değer kazanarak size geri dönüş yapıyor. O yüzden ben buradan Türkiye’deki bütün vatandaşlarımıza Antalya bu anlamda gönül rahatlığıyla yatırım yapabilecekleri çağrısını yapmak istiyorum.”

‘İNŞAAT SEKTÖRÜMÜZ GÜZEL KONUTLAR ÜRETİYOR’

Hakan Tütüncü: “Antalyalı müteahhitler gerçekten çok güzel işler yapıyorlar ve onların projelerine en azından gelmelerini görmelerini, tanımalarını arz ediyorum. Bir şey daha ifade etmek isterim. Tabii bizim Türkiye’nin değişik yerlerinden dostlarımız var, onlar arıyorlar bizi Antalya’da şu şartları haiz konut arıyoruz, bize nereyi önerirsiniz diyorlar. Bütün bunlardan da yola çıkarak Antalya’ya böyle bir güzel bakışın yatırım yapmaya dönük bir yaklaşımın olduğunu görüyoruz. İşte bu fırsatı iyi değerlendiren inşaat sektörümüz güzel konutlar üretiyorlar.”

‘ANTALYALI MÜTEAHHİTLERE GÜVENEBİLİRSİNİZ’

Hakan Tütüncü: “Ama bunu duyurabilmemiz için de bu tip tanıtım günleri var. İşte şimdi sizinle burada röportaj yapıyoruz. Bunlar çok anlamlı şeyler. Bu röportajlar vesilesiyle sözümüzün sesimizin ulaştığı her yerde ki Antalya’ya doğru meyyal olan buralara yatırım yapmak isteyen dostlarımıza vatandaşlarımıza gönül rahatlığıyla Antalyalı müteahhitlere güvenebilirsiniz, onların projeleri harikadır diyebiliyorum ve onları Antalya’ya yatırım yapmaya davet ediyorum. Bu güzel şehri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği şekliyle dünyanın en güzel şehri olan bu güzel şehirde bir gayrimenkul bir konut sahibi olmaya davet ediyorum.”

‘ÜSTÜN GAYRET GÖSTERDİK’

Hakan Tütüncü: “Biz kentin gecekondu mahallelerini modern bir şehir yapısı ile buluşturma konusunda son derece üstün bir gayret gösterdik. 14 yıllık emeğimizin ağırlıklı bir kısmı bununla geçti. Dolayısıyla önemli kamu tesisleri yaptık. Önemli ticaret merkezleri oluşturduk. Oluşturduğumuz bu ticaret merkezlerinin yanında da haliyle bu ticaret merkezlerinde ya da kamu alanlarında istihdam edilen ya da o ticaret merkezlerinin ve kamu alanlarının meydana getirdiği sosyal hareketlilikle birlikte buraya var olacak bir göçün yerleşebileceği konutlara, konaklara, villalara, apartlara vesaire bu tarz gayrimenkullere ihtiyacımız oluştu. Bu ihtiyacı oluşturabilmek son derece önemliydi ama bakın altını çizerek ifade ediyorum. Biz bunları nasıl yaptık, Kamu yatırımlarını getirdik, hastanelerdir sağlık tesisleridir, okullar gibi.”

45 YILDIR KANAYAN YARA ,  ALTINOVA !

Hakan Tütüncü: “Bizim bir Altınova örneğiniz var. Şu an tam da içinde bulunduğumuz bir yer. 45 yıldır kanayan bir yaraydı. Altınova tamamıyla çözüldü. Altınova tamamıyla çözülünce şehrin önemli bir ticaret merkezi haline geldi. Daha büyük işyerleri yapıldığı haliyle daha çok insan buralara gelip gitmeye başladığı, buradaki işyerlerinde Antalyalılar daha çok istihdam alanları buldular kendilerine. Peki buralarda istihdam edilen kimseler nerede yaşayacaklar? 3 ilçe ötede 4 ilçe ötede yaşamayacaklar ki burada yaşayacaklar. Dolayısıyla onların da bir konuta ihtiyacı oluştu. Konut alanlarımız da bu anlamda güzel projelerle buluştu. Burada da gördük bazılarını ve bütün bunlarla birlikte aslında yerel kalkınmanın en güzel örneklerinden birini verdiğiniz bir laboratuvara dönüştü. Bir ar-ge merkezine dönüştü Kepez. Bundan dolayı biz büyük bir mutluluk duyuyoruz.

‘ANTALYA MODERN BİR KENT HALİNE GELİYOR’

Hakan Tütüncü: “Bugün burada gördüğüm manzara şu; bizim bu bu imara açtığımız ya da inşaat sektörü için avantajlı hale getirdiğimiz bölgelere gerçekleştirilen son derece güzel projeler önemli bir rağbet görüyor. Şehrin potansiyelini ön plana çıkararak yapmış olduğumuz bu nitelikli bakış açısı, bu vizyonel yaklaşım artık ekonomik bir değere dönüşüyor. Müteahhitler kazanıyor. Arsa sahipleri kazanıyor. O inşaatlarda çalışan hemşerilerimiz kazanıyor ve hepsinden önemlisi bu güzel konut projeleri ile Antalya daha modern bir kent haline geliyor. Şehrin havası değişiyor, Şehrin arka mahalle olma görüntüsü artık tamamıyla siliniyor. Kentimiz bambaşka bir noktaya geliyor.”

ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ

Hakan Tütüncü: “Şehir hastanemizle birlikte Masa Dağı’mızın etrafındaki 8 mahallemiz bambaşka bir gelişmişlik seviyesine erişecek. Burada biraz bölgemizin de tanıtımını yapmış olalım. Bu röportaj vesilesiyle son derece güzel şehir manzarası, deniz manzarası. Bununla birlikte havanın yıllık ortalama 8 derece civarında olması . Antalya merkeze göre daha serin olması bunlar son derece önemli avantajlardır. Şehir hastanesiyle birlikte orada da çok farklı bir sosyoloji meydana geliyor. O sosyolojinin sosyal hareketliliğin ihtiyaç duyduğu konutları da kim üretecek? Bizim müteahhitlerimiz üretecek ve bizim müteahhitlerimizin ürettiği bu projelerde bu güzel şehrin insanları istihdam olacak. Daha sonra bizim şehrimizdeki hemşerilerimiz bu tesisleri, bu daireleri, gayrimenkulleri, konutları kullanacaklar. Yani neresinden bakarsanız bakın herkesin ama herkesin kazanacağı ve kazananların da geniş bir paydaş skalasında yan yana geldiği, bir işe imza atıyoruz. Yerel yönetim, yerel kalkınmayı yerel kalkınmada lafla değil böyle gayret ederek bir vizyon ortaya koyarak yatırımcının her zaman yanında olarak onun önünü açarak onlara ufuk çizerek vizyon ortaya koyarak oluyor.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.