DOLAR 32,5192
EURO 34,9079
ALTIN 2.423,37
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Az Bulutlu
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C

GÜZELLİK & SAĞLIKLI YAŞAM FESTİVALİ AGORA AVM’DE BAŞLADI

ANTALYADAILYNEWS

Agora Alışveriş Merkezi bir ilke daha imza attı.Türkiye’nin ve Dünyanın sağlık ve güzellikte en önemli markalarını 3 gün boyunca alışveriş merkezinde Antalyalıların hizmetine sundu.Güzellik ve sağlıklı yaşam festivali Agora Alışveriş Merkezinde başladı.Festival 01-03 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.Pazar günü ünlü manken Özge Ulusoy Agora Avm ‘de hayranlarıyla buluşacak.Festivalde Antalyalıları birbirinden değerli süpriz hediyeler bekliyor.

ARA REKLAM ALANI

SAĞLIK & GÜZELLİK FESTİVALİ BAŞLADI

Festivalin açılış kurdelesını Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Saniye GÜLATAN Agora Avm Genel Müdürü Fethi Başuslu ile birlikte kesti.

SAĞLIK VE GÜZELLİK AGORA’DA BULUŞTU

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK açılışın ardından tüm standları tek tek gezdi bilgi aldı ürünleri bizzat denedi. Agora Antalya Alışveriş Merkezi içerisinde 1 – 3 Kasım 2019 tarihleri arası açık olacak festivalde ziyaretçiler hem merak ettikleri konular hakkında bilgi alacak hem de sağlık ve güzellik sektörünü yakından keşfedecekler. Festival, 36 ulusal ve uluslararası markanın ve sektörün önemli aktörlerini tek adreste buluşturuyor olmasıyla da Antalyalılara büyük kolaylık sağlıyor.

ÖZGE ULUSOY AGORA’DA OLACAK

Agora Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Festivali’nin 3. günü olan 3 Kasım Pazar günü saat 15.00’da Özge Ulusoy ile güzellik ve sağlıklı yaşama dair  önemli tüyolarını ziyaretçilere aktaracak. Özge Ulusoy ile birlikte Dr. Figen Sayın ‘Estetikte ve Güzellikte Altın Oran ve Yeni Teknolojileri İle Vücut Şekillendirme’, Uzman Diyetisyen Cansev Pilavcı ‘Detox’ , The Life Co Program Koordinatörü Derya Beleşoğlu ‘Welness’ , Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Eğitmeni Zeynep Ateşoğlu ‘Kalıcı Makyaj’ , Gym Factory Trainer Eğitmeni Ali Tekeş ‘EMS Trainer’ üzerine konuşacaklar. Söyleşi sonrası katılan ziyaretçiler arasında düzenlenen çekilişte birbirinden değerli hediyeler dağıtılacak.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.