DOLAR 34,2621
EURO 37,1394
ALTIN 3.014,61
BIST 8.772,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 27°C

FED ESKİ DİREKTÖRÜ MANAVGAT’A GELİYOR

ANTALYADAILYNEWS

Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (MASMO) ünlü ekonomist Erkin Şahinöz’ü Manavgat iş dünyasıyla buluşturuyor.

ARA REKLAM ALANI

MASMO’DAN DAVET

Cuma günü saat 14:00 te İbrahim Sözen Genlik Merkezi konferans salonunda konuşacak olan Erkin Şahinöz’ün gündem başlıkları hakkında bilgi veren MASMO Başkanı Nezih Özgenç tüm iş dünyası ve finans sektörünü seminere davet etti


ERKİN ŞAHİNÖZ KİMDİR ?

İstanbul doğumlu olan Erkin Şahinöz, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği’nde tamamladı. Ardından ABD’de University of Nebraska da  işletme yüksek lisansını yaptı.

Profesyonel çalışma hayatına 1999 yılında Araştırma Asistanı olarak başlayan Şahinöz , 2000-2002 yılları arasında ABD’nin ulusal danışmanlık şirketi Business Development Center’da bankalardan reel sektöre danışmanlık yaptı. First National Bank of Omaha, Oberon Entertainment Properties, American Title, Ashley Furniture ve Ryan Enterprises danışmanlık verdiği firmalardan sadece bir kaçı.

***

 Şahinöz, 2002 yılında Nebraska eyaletinin en başarılı genç iş adamı ödülüne layık görüldü. Aynı yıl ABD Merkez Bankası (FED) tarafından ekonomist olarak transfer edildi. Opsiyonları kullanarak geliştirdiği, merkez bankalarının faiz değişikliklerini tahmin eden finansal model ile terfi aldı ve FED’e Ekonomik Araştırmalar Grubu Direktörü olarak atandı.

***

2007 yılında Türkiye’ye dönen Şahinöz, Yurtiçi Kargo’yu da bünyesinde barındıran Arıkanlı Holding’te Strateji Koordinatörlüğü ve İş Geliştirme bölümünü kurdu. 2009 yılında Avusturya’nın en büyük bankası Erste Bank’ın Türkiye Genel Müdürlüğü’ne atandı.Türkiye operasyonlarını sıfırdan kurarak Türkiye’de yatırımı olan yabancı ve yerli kurumsal yatırımcılara yatırım bankacılığı hizmeti verdi.Birçok firmanın kurumsal finansman, halka arz süreçlerini yönetti.

***

Şahinöz, Dünya Gazetesi başta olmak üzere birçok ulusal dergi ve gazetede köşe yazarlığı yapıyor. Ayrıca NTV, CNN Türk, TRT Haber, TGRT gibi TV kanallarında düzenli olarak ekonomiyi ve piyasaları yorumluyor.

***

Erkin Şahinöz bugün başta İstanbul Sanayi Odası (İSO) olmak üzere birçok kurumun Strateji/İş Geliştirme ve Ekonomi Danışmanlığını yapıyor. Bankalara ve reel sektör firmalarına çok çeşitli alanlarda eğitimler ve danışmanlık hizmeti sağlıyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.