DOLAR 32,5196
EURO 34,8612
ALTIN 2.423,96
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 30°C

Fark Kolejinden LGS’de Büyük Başarı

ANTALYADAILYNEWS

İlk yılında mezun ettiği 24 öğrencisinin 7 sini Fen Lisesine yerleştiren Manavgat Fark Koleji %30’luk başarı oranıyla ‘Aklın ve Bilimin Işığında Türkiye’nin Geleceğini yetiştirmeye devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

İLK YILINDA %30 BAŞARI

Manavgat’ta Fen liselerine yerleşme oranlarına baktığımız da Fark Kolejinin en başarılı okul olduğunu belirten okul müdürü Akif Uyanık  “Fark Koleji ilk yılında büyük bir başarı elde ederek 2019 LGS Yerleştirme sonuçlarına göre %30 oranında Fen Liselerine öğrenci yerleştirdi. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize Fark Koleji Ailesi olarak teşekkür ederiz. ilk yılımızda %30’luk bir başarıyı yakalamak gerçekten çok güzel” dedi

Manavgat Fark Koleji Okul Müdürü Akif UYANIK

VERİMLİ ÇALIŞMA

Başarının etkenlerini açıklayan Akif Uyanık şöyle devam etti:  “Öğrencilerimizin ve velilerimizin bize inanması, öğretmen arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları, ve plan dahilinde verimli çalışma.

Fark Kolejinden LGS’de Büyük Başarı

HEDEF %50

Manavgat Fark kolejinin 2020 LGS hedefinin %50 olduğunu açıklayan Uyanık, önümüzde ki yıl fen liselerine 30 öğrenci yerleştirmek istediklerini kaydetti.

LGS sınavında yakaladıkları başarıyı üniversite sınavlarına da taşımak istediklerini belirten Manavgat fark Koleji Müdürü Akif Uyanık Manavgat Anadolu Fark lisesiyle de  bunu başaracağız dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.