DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

FABRİKADAN OTELE-KARADENİZ AKBİR GIDA

APADER Cyrstal eğitim mutfağı ürün zenginliği, lezzeti , üreticiden tüketiciye aracısız hizmetiyle dikkat çeken Karadeniz Akbir Gıda yı ağırladı.

A+
A-

FABRİKADAN OTELLERE ARACISIZ

Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği (APADER)Türkiye’nin yerli ve milli firmalarının ürünlerini otel mutfaklarına taşımaya devam ediyor. Antalya’da lezzetin ustalarının eğitim mutfağı son olarak ürün zenginliği, lezzeti , üreticiden tüketiciye  aracısız hizmetiyle dikkat çeken Karadeniz Akbir Gıda yı ağırladı.

ARA REKLAM ALANI

KALİFİYE PERSONEL, HESAPLI ÜRÜN

Apader’in Antalya Manavgat’ta faaliyet gösteren Cyrstal uygulama ve eğitim mutfağı bir yandan sektöre kalifiye personel yetiştirirken diğer yandan üretici firmalarımız ile otellerimiz arasında köprü görevi görüyor.

Mehmet Sarı-Karadeniz AKBİR Gıda-Firma sahibi

ÜRÜN KALİTESİ VE FİYATI

Karadeniz Akbir Gıda, Anadolu’nun 4 farklı yerli ve milli üretici markalarımızın birbirinden lezzetli ürünlerini otel mutfaklarına taşırken dünyaya tattırıyor. Karadeniz Akbir Gıdanın 3 yıldaki istikrarlı yükseliş trendinde iki önemli etken öne çıkıyor. Karadeniz Akbir Gıda’nın sahibi Mehmet Sarı: “ Otellerimizin bizi tercih etmelerinin temel sebebi ürün kalitemiz ve fiyatımız  dedi.

MANAVGAT SUSAMI DAHA KALİTELİ

Üreten Türkiye’nin ürünlerini otellerimizin mutfaklarına taşıyarak dünyaya tattıran Karadeniz Akbir Gıda aynı zamanda bölgemizin yöresel lezzetlerine de  değer katmayı planlıyor. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasının dünden bugüne Manavgat Susamının tanıtımına yönelik yoğun çalışmaları sonuç vermişe benziyor. Mehmet Sarı: “Manavgat susamını buraya geldiğimde tanıdım. Alıp işleme amaçlı Ankara’da ar-ge çalışması yaptırıyorum. Gelecek sezon için Manavgat susamını kullanmayı istiyoruz. Manavgat susamının kalitesi kokusu rahyası  kullandığımız susamdan daha iyi. İsterim ki Manavgat susamı daha iyi yerlere gelsin” dedi.

LEZZETİN USTALARI DEĞERLENDİRDİ

Apader’in özgür platformunda Karadeniz Akbir Gıda’yı ilk kez duyan da vardı ,Daha önce ürünlerini kullanmış tecrübe sahibi olanda .Firmaya mesafeli  yaklaşan ustaların haklı endişelerini cevaplayanlar da yine firmayı tanıyan ürünlerini test etmiş olanlardı. Antalya Aşçılar ve pastacılar Derneğinin Cyrstal Uygulama ve Eğitim Mutfağında ürünlerini lezzetin ustalarına ve otel satın alma yöneticilerine tattıran Karadeniz Akbir Gıda günün sonunda karnesini de aldı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.