DOLAR 32,5244
EURO 34,8507
ALTIN 2.485,62
BIST 9.553,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

ESRA İÇGÖZ’DEN BİOENERJİ SEMİNERİ

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde Bioenerji Uzmanı Esra İçgöz tarafından düzenlenen ‘Farkındalığınızı Farkedin’ etkinliğinde konuşan Bioenerjist ve şifacı Dilek Arındı, hayatı bir yapboz oyununa benzeterek, “Hayatınız tamamen öyle bir hale gelir ki, hiçbir şey yerine oturmaz. Puzzle gibi düşünün hayatınızı onun gibi eksikler olur. Bizler de o eksiklerini neyle tamamlayacaklarının formüllerini veriyoruz” dedi.

BİOENERJİ EĞTİMLERİNE İLGİ BÜYÜK

Doğal yaşam enerjisi olarak tanımlanan Bioenerji nin günümüzde kullanımı ve uygulamaları artıyor. Uygulayıcılar tarafından yapılan Bioenerji seanları ile çakralardaki enerji blokajları boşaltılarak hastaların eski sağlıklı günlerine yeniden kavuştuğu da iddia ediliyor.

ARA REKLAM ALANI

MANAVGAT’TA BİOENERJİ SEMİNERİ

Manavgat’ta bioenerji konusunda 3 yıllık bir deneyime sahip Esra İçgöz, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde düzenlediği gecede bioenerjinin faydaları, kullanım alanları ve sonuçlarının anlatıldığı bir etkinlik hazırladı. Bio Enerji Uzmanı Esra İçgöz, Evrensel enerji kanalları ve holistik şifa , çakralar , şifalı doğal taşlar,doğal taşların kullanım alanları, temizliği ve doğal taşlarla çakra dengeleme dahil spirütüel yaşam hakkında bilgiler verdi.

MAVİ MELEK DİLEK ARINCI MANAVGAT’TA

Seminerin sürpriz konuğu Mavi Melek olarak tanınan Bioenerjist ve Şifacı Dilek Arındı ise mutluluğa ulaşmanın 7 yolu, düşüncelerin insan hayatındaki etkileri, hayallerin enerji ile serüveni ve negatif enerjilerden korunma yollarını anlattı. Sevginin en güçlü bioeneji kaynağı olduğunu belirten Bioenerji uzmanı Esra İçgöz seminerde sevgiyle yetişen genç kuşakların neler başarabildiklerini canlı örnekleriyle gösterdi. Genç yaşına rağmen 20’ye yakın enstrüman çalabilen Eren performansıyla bol bol alkış alırken, 11 yaşında ki Ege Akbulut’un yaşamından kesitler sunduğu kitabı adeta yok sattı. Gecede yaptığı uygulama ile Mavi Melek Dilek Arındı, seyircilere bir haftalık enerji paketi yükledi.

‘HAYAT BİR PUZZLE, EKSİKLİKLERİ TAMAMLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Bioenerjinin 1976 yılından bu yana Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tamamlayıcı tedavi yöntemi olarak kabul edildiğini belirten Dilek Arındı, Türkiye’de ise 2011 yılından itibaren tamamlayıcı alternatif tıp uygulamaları olarak kabul edilerek sağlık hizmetlerine dahil edildiğini söyledi. Enerji frekansını yükseltmek için bir çok yolun olduğunu vurgulayan Arındı, “Yoga yapmak insanların enerjisini yükseltir ama hiperaktif bir insanın enerjisini düşürür. Yani dua etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak birine bir adres tarif etmek dahi enerjimizi yükseltebilecek etkenler aslında. Doğru olan kısmı bulabilmek için profesyonel bir yardıma ihtiyaçları var, bunu da biz sağlıyoruz” diye konuştu.

BİR ÖĞRENCİ BİLE DANIŞABİLİR

Bioenerji seanslarının düşünüldüğün aksine pahalı olmadığını belirten Arındı, “Arkadaşlar kendilerine göre bir fiyat belirliyorlar ama asla pahalı değil” diye konuştu. Genelde bir seansın yeterli olduğunu anlatan Arındı, “Seans olarak bakarsak tamamen kişiyle alakalıdır. Biz 10 seans 100 seans geleceksin demeyiz ama şunu söyleyeyim, ilk seansta her şey farkındalığın ötesine geçiyor. Bir seans bile yeterli gelebiliyor. Ben 3 kısım; giriş, gelişme ve sonuç şeklinde çalışıyorum, 45 dakika sürüyor bir seansım. Önce bir tespit yapıyorum. Kişinin neresinde frekans eksikliği, enerji alanında eksiklik var diye. Daha sonra o bölgelere temiz enerjiler göndererek yükseltmeler sağlıyoruz. Sonuç kısmında da kişinin kendi enerjisini nasıl yükseltebileceğinin formülünü veriyoruz” diye konuştu.

‘SAĞLIKLIYIM DİYENLER DE SEANSLARA KATILMALI’

25 yıldır bioenerist ve şifacı olarak çalıştığını vurgulayan Dilek Arındı, “ 0-100 yaş arası ben sağlıklıyım diyen kişilerin bile gelmesi gerekiyor aslında. Çünkü kendinizde bilmiyorsunuz, bizler izliyoruz. Kişiler bana geliyor, gülümseyerek karşılıyorum, çalıştığımız zaman şaşırıyor aa öyleydi böyleydi diye. Aslında biz kişiyi kendi ile tanıştırıyoruz bir nevi. Bundan dolayı da başarı seviyemiz yüksek oluyor. İşini seversen zaten başarmışsın demektir” diye konuştu.

MANAVGATLILAR BİOENERJİYİ İYİ BİLİYOR

Geceyi tertipleyen Esra İçgöz ise yaklaşık 3 yıldır bioenerji konusunda çalıştığını ve halen eğitim almaya devam ettiğini belirterek, “Normalde buna tüm dünyanın ihtiyacı var ama Manavgat bunda oldukça gelişmiş. Birçok insan buna bilinçli olarak geliyor. En azından enerji kanallarından haberleri var. Ya da bilinçli olarak seans almaya geliyorlar” diye konuştu. Yaşam koçluğu ve ilişki danışmanlığı eğitimleri aldığını da belirten İçgöz, “Bu arada ben Reiki dersleri de aldım. Reiki şifa çalışmalarına da çok talep var. Bu konuda danışanlarım da var. Reiki şifa seanslarımın daha renkli ve keyifli geçtiğini düşünüyorum” diye konuştu. Taşların da insanın ruhuna etki ettiğini belirten İçgöz, “Taşları bayanlar ve erkekler olarak ayıramayız. Taşların renkleri olduğu için erkekler renkli taş takmaktan hoşlanmıyor. Bu yüzden erkeklere kaplan gözünü ve akik taşını öneririm. Bayanlara ise ametist taşını” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.