DOLAR 32,5840
EURO 34,7992
ALTIN 2.514,18
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

TATYANA NAVKA ‘DAN BÖCEK’E ZİYARET

ANTALYADAILYNEWS

Buz pateni Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Tatyana Navka , Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti.Ziyarette Rusya’nın Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoz’da hazır bulundu. Navka, Antalya’da yoğun ilgi gören buz pateni gösterisine Başkan Böcek’i de davet etti.

ARA REKLAM ALANI


Ziyarette 2019 yılının Rusya ve Antalya arasında kültür ve turizm yılı ilan edildiğine değinen Başkan Böcek, böyle anlamlı bir süreçte Antalya’nın bu şova ev sahipliği yapıyor olmasının önemini aktardı.

NAVKA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Muhittin Böcek Türkiye-Rusya Karşılıklı Kültür ve Turizm Yılı çerçevesinde Moskova’da düzenlenen Türkiye Festivali’ne katıldığını hatırlattı.“İki ülke arasında mevcut iyi ilişkilerin bu tür etkinliklerle kültürel ve sanatsal anlamda da gelişmesi memnuniyet verici” dedi.Başkan Böcek, Navka ve ekibinin gösteri için Antalya’yı seçmiş olmasının son derece önemli olduğunu söyledi. Gösterinin çok daha fazla sayıda kişiye ulaşabilmesi adına her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Buz pateni gösterisi hakkında Başkan Böcek’e bilgi veren Tatyana Navka ise Başkan Böcek’e ev sahipliği için teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.