DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

DOLU DOLU BİR BAYRAM TATİLİ GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ: AKRA 

Şehir merkezine yakınlığının yanı sıra, doğayla iç içe geçen bir konuma sahip Akra Hotel’s bu Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerine dolu dolu vakit geçirecekleri bir program sunuyor.

ARA REKLAM ALANI

Şehir merkezine yakınlığının yanı sıra, doğayla iç içe geçen bir konuma sahip Akra Hotel’s bu Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerine dolu dolu vakit geçirecekleri bir program sunuyor.

Arefe Günü itibariyle Akra Hotels’e giriş yapacak ve bayram boyunca konaklayacak misafirlere özel hazırlanan programda, ziyaretçilerini sadece dinlendirmekle kalmayacak aynı zamanda deşarj olmalarını ve güzel anılar biriktirmelerini sağlayacak.

Arefe günü başlayacak ve bayramın dördüncü gününe kadar sürecek olan program kapsamında büyük, küçük herkes için çeşitli aktivitelerin bulunması haricinde, Akra Hotels bahçesinde kurulacak açık hava sinemasıyla daha dingin aktivite planı düşleyenlere nostaljik anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Ailecek gelen misafirlerini unutmayan ve kişilerin bireysel olarak da vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan Akra, çocukların sosyal gelişimini ve becerilerini geliştirecek keyifli atölyelerden, sihirbazlık gösterilerine kadar hiçbir ayrıntıyı atlamıyor. Büyükler içinse; Türk Gecesi’nden, Akra Jazz Band’ın keyifli melodilerine, Latin Quartet müzik ziyafetinden, DJ performanslara kadar her şeyi detaylandıran Akra Hotels sadece dinlenmeyi değil aynı zamanda enerjisi yüksek geçecek eğlenceli anları da yaşamayı garantiliyor.

Lezzetli yemekleri, konforlu ve hiçbir detayın atlanmadığı temiz odaları, keyifli bar ve restoranı, günü havuzda keyif yaparak uğurlamak isteyenler için gün batımı havuzu ve eşsiz manzarasıyla, bu bayram tatilini bir fırsata çevirerek dinlenmek ve maksimum verim almak isteyenler için cazibeli bir adres haline gelen Akra Hotels rotası Antalya olacak ziyaretçilerini bekliyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.