DOLAR 32,5615
EURO 34,9979
ALTIN 2.435,97
BIST 9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Doğal gaz müjdesi!

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Kepez Belediyesi, gaz dağıtım şirketiyle 2020’de ilçede yapacağı yatırımlarla ilgili yaptığı toplantıda 3 mahalleye doğal gaz müjdesi çıktı.

ARA REKLAM ALANI

Hemşehrilerinin, ucuz ve temiz enerji olan doğal gaz konforuyla buluşmasına özel bir önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün gayretleriyle ilçede doğal gaz ağı büyümeye devam ediyor. Antalya’da, ilk doğal gazın kullanıldığı merkez ilçe olan Kepez’de, son 11 yılda 23 mahallede 100 binden fazla konutun kapısına kadar gaz getirildi. Belediye ve gaz dağıtım şirketi işbirliğiyle 2020’de, 100 bin rakamına yeni konutlar eklenecek. 
Başkan Tütüncü, geçtiğimiz hafta gaz dağıtım şirketi Enerya temsilcileriyle 2020’de ilçesinde yapılacak doğal gaz yatırımlarının planlanmasıyla ilgili bir toplantı yapmıştı.

26 mahalleye doğal gaz

Toplantıdan, 2020’de döneminde mülkiyet ve imar problemleri çözülen ve temel belediyecilik hizmetleri tamamlanan merkezdeki Gündoğdu, Kuzeyyaka mahalleleri ile batıdaki Ünsal Mahallesi’ne doğal gaz müjdesi çıktı. Böylece 68 mahallesi olan Kepez’de, doğal gazlı mahalle sayısı 26 olacak.
Gaz dağıtım şirketi, yeni yılla birlikte 3 mahallede doğal gaz hattı döşenmesi çalışmalarını başlatacak.
Kepez Belediyesi de, doğal gaz yatırımı tamamlandıktan sonra üç mahallenin yollarının asfaltını ve kaldırımını yenileyecek.

Kepez’de doğalgaz ağı büyüyor

Bu üç mahalleye, 2020 için doğal gaz müjdesi verdiklerini aktaran Başkan Hakan Tütüncü, “Sözümüzü tuttuk ve üç mahallemizin yaşayanlarını ucuz ve temiz enerji konforuyla buluşturduk. Doğal gaz, Kuzeyyaka, Gündoğmuş ve Ünsal mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun. Doğal gaz ağını ilçemizin batı yakasından doğu kısmına doğru genişletiyoruz. Bugüne kadar 23 mahallede, 100 binden fazla konutun kapısına kadar doğal gazı getirdik. Bu rakam 2020’de 26 olacak. Önümüzdeki 5 yıl da Kızılırmak Caddesi’nin batısındaki mahalleler başta olmak üzere birçok mahallemizi doğal gaz konforuyla buluşturacağız.
Çok sevdiğimiz hemşehrilerimizi mutlu etmek ve onları modern şehrin imkânları ile buluşturmak için gayretle, azimle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.