DOLAR 32,5230
EURO 34,8079
ALTIN 2.434,34
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 30°C

DİYETİSYEN AYBEN GÖRGEÇ KLİNİĞİNİ AÇTI

Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ayben Görgeç hayalini kurduğu kliniğini muhteşem bir törenle açtı. Genç Diyetisyenin Side, Cennetler mevkiinde ki açılış törenine katılım yoğun oldu.

HAYALDİ , GERÇEK OLDU !

Kliniğinin açılışında katılımcılara seslenen Ayben Görgeç;  “ Herkesin mesleki anlamda bir hayali vardır. Benimkisi de hep diyetisyen olmaktı. Bu doğrultuda çalışıp istediğim üniversitede de istediğim bölümde okuduğum için çok mutluyum. Mesleğini severek yaptığın zaman bu karşı tarafa da yansıyor. Aynı zamanda kendini geliştirmek adına yaptığınız yatırımlara da yansıyor.  Benim için önemli olan beni yansıtabilmesiydi. Sıcak, içten,  samimi bir ortam olmasını istedim ve bunu başardığım için çok mutluyum” dedi.

ARA REKLAM ALANI

KATILIMCILARA VE AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Diyetisyen  Ayben Görgeç’in klinik açılışı Manavgat’ın pek çok sektör temsilcisini bir araya getirdi. Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Görgeç, hayaline kavuşmasında en büyük desteği sağlayan ailesine minnettar olduğunu söyledi.

TUĞBA VURAL ÇOKAL’DAN TELGRAF

Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal yoğun programından dolayı açılışa katılamazken gönderdiği telgrafla Görgeç’e meslek yaşamında başarılar diledi.

‘ÖNCE SAĞLIK, SONRA DİYET’

Diyetisyen Ayben Görgeç kliniğinin açılışında kilo vermek isteyenlere altın değerinde uyarılar da bulundu. Manavgat’ın en yeni diyetisyeni ‘önce sağlık, sonra diyet’ dedi. Her zayıflama diyetinin her bünyeye uygun olmadığını belirten Ayben Görgeç, zayıflayayım derken ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşılabileceğine dikkat çekti.

Diyetisyen Ayben Görgeç

‘VAZGEÇMENİN EN ÖNEMLİ NEDENİ PSİKOLOJİK’

 Diyet yapan birçok kişi açlığa dayanamadığı ya da sadece mönülerde zorlandığı için vazgeçmediğini kaydeden Görgeç, Vazgeçmenin en önemli nedenlerinden biri de psikolojik dedi. Dyt. Ayben Görgeç: “Amacımız şu olması lazım; kişiyi listeye uydurmaktan ziyade listeyi kişiye uydurmak gerekiyor. Ben bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda gelen kişinin psikolojisini de çok iyi anlamakta son derece önemli. Sadece liste verip göndermek ileride sıkıntı yaratabiliyor dedi.

Mücahit Tatar – MASİAD Başkanı

MANAVGAT İŞ DÜNYASINDAN GÖRGEÇ’E DESTEK MESAJI

Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD) Bakanı Mücahit Tatar, Diyetisyen Ayben Görgeç’i en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Kliniği çok beğendiğini kaydeden Başkan Tatar; “ Ayben kendisini çok iyi eğitti. Mesleğinde çok başarılı. Sağlıklı beslenme alanında bölgemize çok büyük katkıları olacaktır” ifadelerini kullandı.

DYT. AYBEN GÖRGEÇ’İN SUNDUĞU HİZMETLER

  • Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı,
  • Kişiye Özel Beslenme Programları,
  • Profesyonel Vücut Analizi,
  • Online Diyet,
  • Sağlıklı Kilo Verme,
  • Kilo Alma, Kilo Koruma,
  • Obezite ve Kilo Kontrolü,
  • Çocukluk ve Ergenlik Döneminde Beslenme,
  • Gebelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme,
  • Kronik Hastalıklarda Beslenme,
  • Sporcu Beslenmesi,
  • Yeme Bozuklukları

Adres : Side Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No:30/1, Side- Manavgat, İletişim: 0541 178 40 07

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.