DOLAR 32,5359
EURO 34,8817
ALTIN 2.429,89
BIST 9.767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

DAHA TEMİZ BİR DÖŞEMEALTI

ANTALYADAILYNEWS

“MAHALLEMİZİ TEMİZLİYORUZ”

Döşemealtı Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de adından söz ettiriyor. “Temiz Çevre, Temiz Toplum” sloganıyla başlatılan “Mahallelerimizi Temizliyoruz” projesinin üçüncü adımında Tomalar Mahallesi‘nde temizlik gerçekleştirildi.

ARA REKLAM ALANI

HEP BİRLİKTE EL ELE

Yeniköy Mahallesi‘nde başlatılan projenin ikinci adımında Bahçeyaka Mahallesi‘nde çalışma yapılmıştı. Projenin üçüncü ayağında ise birim müdürleri,belediye çalışanları ve vatandaşlarında katılımıyla Tomalar Mahallesi‘nde temizlik çalışması yapıldı.

GELECEK NESİLLERE DAHA TEMİZ BİR DÖŞEMEALTI

Mahalle muhtarıyla birlikte sokak aralarına dağılan ekipler çöp ve diğer atıkları topladı. Belediyenin yaptığı çalışma mahalle sakinlerinden de  tam not aldı.  “Mahallelerimizi Temizliyoruz” sloganıyla hayata geçirilen projeyle, çevre temizliği konusunda farkındalık ve bilinç oluşturulmasının yanı sıra gelecek nesillere daha temiz bir Döşemealtı bırakılması hedefleniyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.