DOLAR 32,5277
EURO 34,9465
ALTIN 2.440,09
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

CARWAX’TA ARAÇ DEZENFEKTESİ ÜCRETSİZ!

Kişisel temizlik tüm dünyayı etkisine alan Koronovirüs salgınına karşı alınacak en önemli tedbirlerin başında geliyor. Ancak bunun yanında özel araçlarımızın temizliği de bir o kadar önemli. Çünkü evlerinden dışarı çıkmak zorunda kalanlar salgın nedeniyle toplu taşıma araçlarından ziyade özel araçlarını tercih ediyor. Alanında 20 yıllık tecrübesiyle öne çıkan yüzde yüz Türk sermayeli CARWAX, araç dezenfektan hizmetini ücretsiz verdiğini açıkladı.

 ‘ARAÇLAR 15 GÜNDE BİR DEZENFEKTE EDİLMELİ’

Araç içi anti-bakteriyel temizliğin nasıl yapılması gerektiğini anlatan Carwax Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu, Araç içerisinde elle temas edilen tüm yüzeylerde hijyenin sağlanması gerektiğini belirtti. Dezenfekte için kullanılan ürünlerin önemine dikkat çeken Mumcu Carwax olarak Sağlık bakanlığı onaylı en doğru ve en etkili ürünleri kullandıklarının altını çizerek araçlarda dezenfekte işleminin her 15 günde bir tekrarlaması gerektiğine vurgu yaptı.

ARA REKLAM ALANI

Erkan Mumcu, “Şuan Türkiye ve Dünya genelinde Covid19 salgınından dolayı ciddi sağlık problemi yaşıyoruz. Biz de Carwax ailesi olarak bu güne kadar Türkiye genelinde birçok alışveriş merkezi içerisinde hizmet veriyorduk. Alışveriş merkezlerinin kapanmasından dolayı şu an açık olan işletmelerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte bizde devletimizin yanında yer almak istedik ve Türkiye genelinde açık olan tüm işletmelerimizde Covit19 Nano Plus dezenfektan paketini müşterilerimize ücretsiz olarak sunma kararı aldık. Burada ki amacımız tamamen sosyal sorumluluk projesi. Aracına iç dış yıkama yaptıran herkese dezenfektan hizmetimizi ücretsiz olarak sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz sağlık bakanlığı onaylı ve sertifikalı. Tüm araç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Devletimizin her zaman yanındayız tüm emniyet araçlarımızı devlet ve kamu araçlarımızı ücretsiz bir şekilde yıkıyor ve dezenfekte ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.”

ERKAN MUMCU / CARWAX YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ’

Türkiye genelinde 50 ye yakın ilde şubelerinin bulunduğunu belirten Mumcu Avm’lerin kapanmasının ardından gelen talepler doğrultusunda oluşturdukları özel eğitimli profesyonel mobil ekipler le  hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini söyledi. Mumcu, Müşterilerimiz bizi aradı aracımı dezenfektan yapmak istiyorum ama evden de çıkmak istemiyorum dedi. Halkımızdan gelen talep doğrultusunda bizde bugün dezenfektan hizmetlerimizi vatandaşın ayağına götürüyoruz” dedi.

‘ÜRÜNLERİMİZ SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI’

Carwax Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu, “Bünyemizde sağlık bakanlığı onaylı ürünler barındırıyoruz. Covid 19 virüs salgının dan sonra doğru ürün araştırmasını yaptık. Türkiye’de doğru ürünün ithalatını ve üretimini yapan firmaları araştırdık. En iyi ve en kaliteli ürünü firmamız bünyesinde bulundurmaya çalıştık.” ifadeleri kullandı.

‘AMACIMIZ KAR GÜTMEK DEĞİL’

Araç dezenfektesinin yanında vatandaşların talepleri doğrultusunda ev içi dezenfektan hizmeti de vermeye başladıklarını kaydeden Mumcu, sosyal sorumluluk gereği oldukça makul fiyatlarla halkımızı bu zor günlerde yanlarında olduklarını belirtti.

Mumcu , ev dezenfektan hizmeti sunduğumuz vatandaşın aracını da yine ücretsiz dezenfekte ettiklerini söyledi.Erkan Mumcu, “Fiyatlarımızı oldukça makul tutuyoruz. Öncelikle insan sağlığı diyoruz. Amacımız kar gütmek değil tamamen hizmet amaçlı. Tabi ki çalışan personelimizin mevcut ihtiyaçlarını karşılamak için bir ücret almamız gerekiyor. Oldukça makul tutuyoruz fiyatımızı. Örneğin 1+1 dairelerimizin dezenfektesini 100TL ‘ye   2+1 daireleri 150TL’ ye  3+1 daireleri  ise 200TL’ ye dezenfekte ediyoruz. Ayrıca ev dezenfektanı yaptıran herkesin araçlarını da ücretsiz olarak evlerinin önünde dezenfekte ediyoruz. Amacımız herkese sağlıklı bir şekilde hizmet vermek ve mevcut süreç devam ettiği sürece aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

‘RANDEVU ALINMASI YETERLİ’

Sabah 10 akşam 18 saatleri arasında hizmet verdiklerini kaydeden Mumcu , Carwax’tan Türkiye genelinde faydalanmak için vatandaşların randevu almasının yeterli olduğunu belirtti.Mumcu, “Sabah saat 10’dan akşam saat 18’e kadar hizmet veriyoruz. Bu uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız ana merkezimizle iletişime geçerek randevu talep edebilirler.Bu zorlu süreçte tüm halkımızın kişisel hijyenlerinin yanında , evlerinin ve araçlarının temizliğine daha fazla dikkat etmelerini öneriyoruz. ‘Evinde Kal Antalya, Evinde Kal Türkiye’ diyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.