DOLAR 32,5909
EURO 34,8629
ALTIN 2.504,91
BIST 9.682,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

BY SİLYON COSMETİC BEAUTY – Manavgat’ta Açıldı

Türkiye’nin önde gelen güzellik merkezlerinden profesyonel güzellik uzmanı Şükran Karabel’in kurduğu “By Silyon Cosmetic Beauty”, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

ARA REKLAM ALANI

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI GÜZELLİK MERKEZİ

Türkiye’nin pek çok noktasında hizmet veren profesyonel güzellik uzmanı Şükran Karabel, çeyrek asırlık deneyimini By Silyon markasıyla Manavgat’la taçlandırdı. SPA işletmeciliği ve güzellik uzmanlığı sektöründe hizmet veren Şükran Karebel, dokuzuncu işyerini Manavgat’ta Eski Hisar Mahallesi 9501 sokak Vakıf Bank üstünde hizmet açtı. Manavgat’ın yakında tanıdığı profesyonel otel yöneticisi Lemi Küçük’ün de aynı zamanda eşi olan Karabel’in güzellik merkezinin açılış törenine, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN SÖZEN “BU TÜR İŞLETMELER MANAVGAT’A DEĞER KATIYOR”

Açılış töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen, Manavgat’a değer katan güzellik merkezini açmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu tarz işyerlerinin kente kazandırılması büyük önem taşıyor. İşletmenin Manavgat’a hayırlı olmasını ve hayırlı kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Bu müteşebbisi kazandırdıkları için Şükran Hanım ve Lemi beyi kutluyorum” dedi. Turizmci Lemi Küçük’te, acılaşa katılan başta Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve tüm konuklara teşekkür etti.

GÜZELLİK MERKEZİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Manavgat’ta güzellik merkezini açmanın mutluluğun yaşadığını ifade eden Şükran Karabel’de, işyerinin Manavgat’a hayırlı olmasını diledi. Güzellik merkezilerine yoğun ilginin olduğunu ve 2 bine yakın müşteriyi ağırladıklarını dile getiren Karabel, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ve duanın ardından güzellik merkezinin açılış kurdelesi kesildi. Şükran Karabel, Başkan Sözen ve konuklara güzellik merkezini gezdirerek, yapılan cilt bakım işlemlerini ve son teknolojik cihazları tanıttı.

DENEYİMLİ KADRO, TEKNOLOJİK CİHAZ DONANIMI

By Silyon güzellik merkezinin başarısın altında her ne kadar deneyimli kadrosu olsa da özellikle son model teknolojik cihaz donanımı merkezi alanında rakipsiz kılıyor. Uygulamalardaki performans ve başarı, çalışanların deneyim ve tecrübesi, işletme güvenirliği, sunduğu hizmet ve ürün yelpazesi, hijyen kuralları gibi çok sayıda kriterleri bünyesinde bulunduran By Silyon’u bir adım öne taşıyor.

Şükran Karabel – Uzman Öğretici -By SİLYON Güzellik Merkezi

SEKTÖRDE 20 YILLIK DENEYİM

Uzman öğretici kimliği de bulunan Şükran Karabel yaptığı açıklamada, İstanbul’da eğitim aldığını ve 20 yıldır güzellik ve estetik sektöründe çalıştığını belirtti. İşletmeci olarak Manavgat’ta 9’uncu işyerini açtığını ifade den Karabel, “Ankara, Antalya ve Kırıkkale’de güzellik merkezimiz var. Yine 3 tane spa merkezi işletiyorum. Bugün Manavgat’ta By Silyon’u açıyorum. Bir ay sonrada Klinik estetik merkezini açmayı planlıyorum.” dedi.

‘DÜNYACA ÜNLÜ TEK ÖDÜLLÜ CİHAZ İLE ZAYIFLAMAK DAHA KOLAY’

By Silyon Güzellik Merkezinin farklılıklarını anlatan Karabel, “Burada zayıflamak üzerine çok başarı sağladık. Dünyada sağlık sektöründe zayıflamada ilk ve tek ödüllü cihaz olan Dfinitive Evo’yu kullanıyoruz. Bu cihazımızın 7 başlığı var. Yağ yakma, yağ şoklama, yağ atma ve sulandırma gibi başlıkları var. Tek seansta ölçülebilir incelme sağlar. Zayıflatan robot olarak tanımladığımız bu cihaz, şekillendirme, sıkılaştırma, anti-fibrosis ve drenaj yenilme uygulamalarında maksimum etki sağlar.

RONALDO’NUN KULLANDIĞI MSLİMXL CİHAZIYLA YARIM SAATE 10 BİN MEKİK ETKİSİ


Yine dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo’nun da kullandığı Mslimlx diye bir cihazımız var. Yağ yakarken kas yaptıran bir teknoloji. Yaklaşık yarım saatte 10 bin mekik değerinde işlem yaparak, yağları kasa çeviriyor ve istenilen vücut şekli veriliyor. Bunun yanında epilasyon işlemlerimiz var. Yine cilt üzerine uygulanabilecek bütün işlemlerin tamamını yapıyoruz” diye konuştu.

GÜZELLİK VE BAKIMA DAİR HER ŞEYİ BULABİLECEĞİNİZ BİR NOKTA


Güzellik uzmanı Ayşe Karabel’de, güzellik merkezinde tüm cilt tedavilerini uyguladıklarını belirterek, cilt bakımı, ozan terapisi, karbon terapisi, akne, leke tedavisi, dudak dolgusu, kaş arası dolgusu, dermapen, kalıcı makyaj, tırnak bakımı ve lazer epilasyon gibi birçok hizmeti verdiklerini söyledi.
Güzellik merkezinde cilt bakımda kullandıkları kozmetik ürünlerin tamamen kaliteli ve İspanya menşeili olduğunu anlatarak, “Dünyada tek DNA korumalı ürünler kullanıyoruz. Ciltte cilt kodlarımız, vücutta da tamamen vücut kodlarımız var. Tamamen müşterimize özel çalışıyoruz, neye ihtiyacı varsa onu kullanıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.