DOLAR 34,1114
EURO 38,1251
ALTIN 2.876,29
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 30°C
Az Bulutlu
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Bir Park, Bin Anı!

ARA REKLAM ALANI

Manavgat‘ın sevilen isimlerinden, 7 dönem muhtarlık yapmış “Sinek Ali” lakaplı Ali Oğuz‘un adı, Yukarı Hisar Mahallesi’nde bir parka verildi. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Oğuz’un anısına düzenlenen törenle parkın açılışı yapıldı.

35 Yılın Efsanesi

Okul sıralarından yeşil sahalara, mentörlükten abiliğe kadar birçok alanda insanlara dokunan Ali Oğuz, özellikle Yukarı Hisar Mahallesi’nde 35 yıl boyunca muhtarlık yaparak halkın gönlünde taht kurmuştu. Mahalle sakinleri, onun isminin yaşatılması için başlattıkları kampanya ile başarıya ulaştı.

Nefes Alan Bir Anı

Manavgat Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen park, yaklaşık 100 metrekarelik bir alana sahip. İçerisinde çocuk oyun grupları bulunan park, ilerleyen dönemlerde suni çimle kaplanarak daha geniş bir alana yayılacak. Park, Manavgat Nehri’nin kıyısında, doğa ile iç içe bir konumda yer alıyor.

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

Yukarı Hisar Mahalle Muhtarı Ahmet Ali Ünal, Ali Oğuz’un isminin ölümsüzleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Ünal, “Mahallemizde efsane bir isim olarak yaşayan Ali Oğuz’un isminin bir parka verilmesi, hem bizleri hem de tüm Manavgat’ı mutlu etti” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.