DOLAR 32,3674
EURO 34,9625
ALTIN 2.325,24
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Az Bulutlu
Antalya
22°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 24°C

BAŞKAN SÖZEN’DEN BÜYÜK VEFA

Akdeniz Üniversitesi MATSO Turizm Fakültesi, Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ve Manavgat Meslek Yüksekokulu 2021-2022 mezunlarını verdi. 600 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törene Türkbeleni ev sahipliği yaptı.
Törende konuşan Manavgat Belediye Başkanı Sükrü Sözen Manavgat Üniversitesi hedeflerinin neticelenmesiyle eğitimde alınan mesafenin taçlanacağını kaydetti.

Sözen’den vefa örneği

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ne eğitime dünden bugüne katkı verenleri ne de Manavgat’ın eğitimde ki en büyük hedefini unuttu. Sözen, “Eğitimi bu noktalara getirenleri kent olarak ta unutmamak gerekiyor” diyerek Manavgat’ın eğitim sürecine destek olanları unutturmadı.

ARA REKLAM ALANI

Sözen’den ‘Manavgat Üniversitesi’ çıkışı

Manavgat’ın ettiğimde hak ettiğinin daha fazlası olduğuna dikkat çeken başkan Sözen, Manavgat Üniversitesi hedeflerinin neticeye ulaşmasıyla kentin eğitimde aldığı surecin taçlanacağını kaydetti.

Şükrü Sözen; “Manavgat eğitimde müteşebbis bir kent. Heyecanını hiç bir zaman kaybetmeyen bir kent. Yatırımcısıyla dernekleriyle, vakıflarıyla, akademisyenleriyle, eğitimcileri ve gönüllü neferleriyle eğitimde Manavgat çok güzel bir mesafe kat etti. Ama kent olarak hak ettiğimiz kesinlikle bu değil. Yeni fakültelerin açılması ve Manavgat Üniversitesi hayalimizin neticeye gitmesiyle bu süreç taçlanacak. O zaman eğitime gerçekten katkı yapmanın hazzını hep birlikte hissedeceğiz”

‘Yönetilen değil, yöneten olun’

Başkan Sözen gençlere de seslendi. ‘Heyecanınızı kaybetmeyin, hayallerinizden vazgeçmeyin’ dedi.

Sükrü Sözen; “Yaşama başlıyorsunuz, hayatınızın en önemli anlarından bir tanesi bu an. Öncelikle hayatınızı kazanma mücadelesi vereceksiniz. Bu süreleri hep özgüvenle yapın. Her zaman hayal kurun. Sadece kendinizle ilgili değil, sizden sonraki nesillere nasıl bir ülke bırakmak istediğinizi düşünün. Bir çok noktada sorumluluk alacaksınız. Sadece kendi ilinizle ilgili değil. Heyecanınızı hiç kaybetmeyin. Devamlı fikir beyan eden olun. Yönetilen değil yöneten olmaya gayret edin. Düşüncesini ortaya koyabilen, cesaretle fikirlerini dinletebilen var olduğunu her zaman hissettiren bir nesil olun”

Başkan Sözen’in Üniversite eğitimlerini tamamlayarak iş hayatına atılmaya hazırlanan gençlere  son mesajı  ‘Manavgat’ın sizlere ihtiyacı var, yaşamınızı burada kurgulayın’ oldu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.