DOLAR 34,2273
EURO 37,2969
ALTIN 2.932,67
BIST 8.860,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 27°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Başkan Güngör: “Eğitimli Bireyler Sektörün Kalitesini Yükseltiyor”

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Kuyumcu (Perakende) Seviye 4 Mesleki Yeterlilik Belgesi töreninde yaptığı konuşmada, mesleklerinde eğitim almış ve nitelik kazandırılmış bireylerin sektörde kaliteyi artırdığını ve denetim sağladığını vurguladı.

MATSO ve TOBB MEYBEM A.Ş. iş birliğiyle düzenlenen sınavlarda başarılı olan katılımcılara belgeleri, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ergen, Meclis Üyesi Murat Dalak ve Genel Sekreter Halil İbrahim Altıparmak tarafından törenle verildi. Başkan Güngör, mesleki yeterlilik belgelerinin kişilerin bu işi yapmaya yetkili ve yeterli olup olmadığını gösterdiğini belirtti.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Güngör, MATSO olarak çok sayıda eğitim, seminer ve mesleki yeterlilik sınavları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu eğitimlerin üyelerden gelen talepler doğrultusunda düzenlendiğini söyledi. Önümüzdeki süreçte de eğitim, toplantı ve seminerlere devam edeceklerini belirten Güngör, belgelerini alan katılımcılara iş hayatlarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.