DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Başkan Erol’un Kurban Bayramı mesajı

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın Türk milleti ve tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

A+
A-


‘HÜKUMETİMİZ SALGINI BAŞARI İLE YÖNETTİ’

Geçtiğimiz yıldan bu yana yaşanan koronavirüs salgınına dikkati çeken Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Sağlık Bakanlığı personelinin adeta cansiperane çalışması ve hükümetin aldığı önlemler sayesinde salgının etkilerinin asgariye indirilmesi için çalışmalar yapıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki hükümetin salgını yönetmek konusundaki çabalarının büyük takdir topladığını söyleyen Başkan Erol, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye olarak, salgın dönemi, sağlık başta olmak üzere her alanda tüm dünyanın takdirini kazanan bir başarıyla yönetildi. Normalleşme süreciyle birlikte, hemen tüm sektörlerde hayat, salgın öncesi dönem seviyesine yaklaşan bir ritme kavuştu.” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

TEMİZLİK, MASKE VE MESAFE

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda ‘temizlik, maske ve mesafe’ ilkeleri hayatın merkezine yerleştirilerek hem elde edilen kazanımların korunması hem de daha büyük hedeflere doğru yürümenin sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Ahmet Ali Erol, “Devletimiz, salgın döneminde, ülkemizde gelir düzeyi en düşük kesimlerden başlayarak, milletimizin her bir ferdine destek olmaya büyük gayret gösterdi dedi. Başkan Ahmet Ali Erol, salgın süresince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla vatandaşlara milyarlarca lira hibe yardımı yapıldığı, ayrıca kredi limitlerinin açılarak işadamları firmaların ucuz finansmana erişim sağladığını söyledi.


‘MİLYARLARCA LİRA VATANDAŞLARIMIZA SUNULDU’

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, koronavirüs önlemleri kapsamında milyarlarca liralık ekonomik kaynağın vatandaşların istifadesine sunulduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, hükümetimiz, bayramlarda verilen 1000’er liralık ikramiyelerine ek olarak, emeklilerimizin maaşlarında iyileştirmeler yaptı. İstihdamı korumak amacıyla pek çok destek programını hayata geçirildi. Kısa çalışma ödeneği yanında, işini kaybeden veya ücretsiz izne çıkartılan çalışanlarımıza yönelik nakdi destek ödemeleri gerçekleştirildi.”

‘OTELLERİMİZ BİRER BİRER AÇILDI’


Manavgat’ın bir turizm kenti olduğunu kaydeden Başkan Ahmet Ali Erol, koronavirüs salgınını önlemek için alınan tedbirlerin yanı sıra aşılama çalışmalarının da son hızla devam ettiğini belirterek, “Türkiye’nin risk haritasında düzelmeler oldukça turist gönderen ülkeler ülkemize kapılarını açıyor. Bu bağlamda kentimizde bulunan oteller turizm sezonu için birer birer açıldı. Vatandaşlarımızın aşı olma konusundaki gayretine teşekkür ediyorum. Aşı tedariki Sağlık Bakanlığımızın ısrarlı çalışmalarıyla istikrara kavuştu. Zaten kısa bir süre sonra kendi aşımızı da üretmiş olacağız. Vatandaşlarımızın en kısa sürede aşılarını tamamlamalarını istiyoruz” dedi.

‘BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN’

Kurban Bayramı için Manavgat’a tatile gelecek olan veya Manavgat’ta sevdiklerini yanına gidecek olan tüm vatandaşlardan, trafik ve sağlık kurallarına uymalarını isteyen Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, “Bayram sevincine gölge düşürmemek, yürekleri yakmamak, insanımızı ve ülkemizi dermansız bırakmamak için hep birlikte lütfen daha dikkatli, daha sorumlu davranalım. Bir kez daha Kurban Bayramı’nın kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.