DOLAR 32,5788
EURO 34,9797
ALTIN 2.428,46
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Başkan Erol’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, mübarek Ramazan ayının daha son günlerini yaşadığımızı ve bayrama kavuşmaya çok az kaldığını söyledi. Başkan Erol, Manavgat halkının Ramazan bayramlarını tebrik etti.

A+
A-

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Ramazan Bayramı sebebiyle yaptığı açıklamada, Manavgat halkının, Türk Milleti ve İslam dünyasının Ramazan bayramını tebrik ederek, “İslam alemi olarak huzur ve huşu içinde geçirdiğimiz bir Ramazan ayının daha son günlerini yaşıyoruz. Ramazan ayının manevi ikliminden feyz ve güç alarak bayramı da hep birlikte idrak edeceğiz” dedi.

ARA REKLAM ALANI


Geçtiğimiz 28 Temmuz’da başlayan ve devletin bütün imkanlarıyla 10 günde söndürülebilen büyük Manavgat yangınında hayatını kaybedenlere yeniden Allah’tan rahmet dileyen Başkan Erol, “Yangının bizden kopardığı canları geri getirmemiz elbette mümkün değildir ama yangın nedeniyle meydana gelen zararları telafi etmek ve en aza indirgemek konusunda devletimiz bugüne kadar bütün imkanlarını seferber etti, bundan sonra yine edecek” ifadesini kullandı.


Başkan Erol, bayram dolayısıyla yola çıkan vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını isteyerek, “Sizlerden, bayram tatilindeki yolculuklarınızda, trafik kurallarına riayet etmenizi, uykusuz araç kullanmaktan ve aşırı hızdan kaçınmanızı özellikle rica ediyorum. Bayram sevincimizi, lütfen acılarla gölgelemeyelim” uyarısında bulundu.


Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, mesajını şu sözlerle bitirdi:
“Ramazan bayramının, tüm gönüllere, hanelere, Manavgatımıza, Antalyamıza, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.